AcasăNewsLa un pas de o noua tragedie la Targoviste: Doi elevi amenintati...

La un pas de o noua tragedie la Targoviste: Doi elevi amenintati cu un cutit in plina strada! – VIDEO

La doar o zi dupa tragedia care a ingrozit o tara intreaga, noi incidente trag un semnal de alarma privind siguranta pe strazile din Targoviste. Un barbat cu antecedente penale a amenintat cu un cutit doi elevi, unuia dintre ei reusind sa-i fure banii.

(foto: tvpartener.ro)

Barbatul a scos arma alba si s-a repezit la elevul in varsta de 15 ani, luandu-i suma de 10 lei. Pana sa ajunga sa-i ia celuilalt telefonul mobil, a fost prins de politistii alertati de prima victima, potrivit Partener TV.  Incidentul s-a petrecut in zona Salii Polivalente din municipiul Targoviste Dupa descrierea facuta de elevul de 15 ani  oamenii legii au pornit in cautarea talharului.

Politistii l-au depistat pe talhar in aceiasi zona ,dar pe celalat trotuar  in timp ce incerca prin aceeasi metoda, sa deposedeze de un telefon mobil  un alt elev de 15 ani si care invata la Liceul nr.2 „Voivodul Mircea ” din Targoviste .Talharul l-a amenitat si pe acest tanar cu cutitul spunandu-i sa-i dea tot ce are in buzunare, elevul a scos telefonul si chiar in acel moment a sosit si politia, confirm sursei citate.

Barbatul are 30 de ani si nu e la prima abatere -a mai fost retinut pentru talharie. In ianuarie 2013 a fost eliberat conditionat, ramanand cu o pedeapsa de 1 an si cinci luni. Acum este cercetat pentru talharie si tentativa de talharie, a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit Tv Partener.

Luni, un elev in varsta de 15 ani a fost injunghiat mortal in timp ce mergea la liceul unde invata, din centrul orasului. Agresorul lui Alexandru Stefan a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

[youtube]6sJkLQfssJM[/youtube]

author avatar
eNational
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger