AcasăNewsLa un pas de o nenorocire. O mașină s-a oprit într-un recipient...

La un pas de o nenorocire. O mașină s-a oprit într-un recipient GPL, în urma unui accident

sursa foto: dobrogea.tv

A fost alertă, sâmbătă, într-o zonă din Pitești. Un autoturism a ricoşat într-o staţie de carburant, oprindu-se într-un recipient în care este depozitat gaz petrolier lichefiat (GPL). Pompierii au intervenit la fața locului. La fel și un echipaj medical, fiindu-i acordate îngrijiri unui șofer care a făcut atac de panică. E important de precizat că în urma evenimentului nu au existat scurgeri de combustibil.

Din primele informații, două mașini au fost implicate în accidentul ce a avut loc sâmbătă pe o stradă din municipiul Piteşti.

Unul dintre autoturisme a ricoşat într-o staţie care comercializează carburant, oprindu-se în recipientul în care este depozitat gaz petrolier lichefiat, informează news.ro.

Pompieri: Nu au existat scurgeri de combustibil

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au precizat că accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în zona Podul Viilor din municipiul Piteşti. Iar una dintre maşinile implicate a ricoşat, acroşând scara unui recipient GPL dintr-o staţie de carburant.

În urma evenimentului nu au rezultat scurgeri de lichide combustibile, au precizat pompierii.

Șoferul a suferit un atac de panică

Şoferul autoturismului care a intrat în zona în care se comercializează GPL a făcut un atac de panică. Omul a fost preluat de către un echipaj medical ajuns la faţa locului.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, autoturismul a fost serios avariat în urma impactului.

author avatar
Andrei Coman
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ok. Si in poarta guvernului au mai intrat masini. S-au gandit ”sclipitorii” politicieni sa mute guvernul de acolo?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger