AcasăNewsLa un pas de o nenorocire! Cisternă cu propan, accident în Iași:...

La un pas de o nenorocire! Cisternă cu propan, accident în Iași: a lovit două mașini, a avariat o conductă de gaze și s-a oprit într-o curte

sursa foto: realitatea.net

Un accident în care a fost implicată o autocisternă cu propan înmatriculată în Ucraina a avut loc vineri, 24 noiembrie, în localitatea Moțca, din județul Iași.

Cisterna a ieșit de pe șosea, a lovit două autoturisme, a pus la pământ doi stâlpi de electricitate și a avariat o conductă de gaze, înainte de a se opri în curtea unei case.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, pe DN 28A, în localitatea Moțca. Acolo unde, potrivit primelor informații făcute publice de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, „conducătorul unei autocisterne cu propan înmatriculată în Ucraina a ieșit de pe carosabil, a acroșat două autoturisme, a rupt doi stâlpi de electricitate, a avariat o conductă de gaze naturale și s-a oprit în curtea unei case”.

Șoferul rănit, transportat la spital

sursa foto: realitatea.net

Conducătorul auto a fost rănit, în urma impactului, fiind conștient. Acesta a fost evaluat medical la locul accidentului. Potrivit sursei citate, șoferul, cetățean ucrainean, a fost transportat la spital.

În primă fază, ca urmare a producerii accidentului, circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Între timp, sursa citată a anunțat că circulația rutieră a fost reluată pe DN 28A. „Nu sunt probleme privind valorile de trafic”, conform Infotrafic.

Urmează ca polițiștii să stabilească, în urma unor cercetări, toate circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

author avatar
Andrei Coman
300 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger