AcasăNewsLa trei luni de la moartea Micai, prietenii ei au avut un...

La trei luni de la moartea Micai, prietenii ei au avut un soc! Mesajul care i-a cutremurat!

In urma cu aproape trei luni, Mica de la Abracadabra se stingea din viata la spitalul Fundeni, dupa zile intregi de chin. Vestea a venit ca un trasnet pentru rudele si prietenii tinerei carora nu le venea sa creada ca boala cumplita a ucis-o la doar 31 de ani.

In urma cu dua ore, internautii de pe Facebook au avut un soc. Contul personal al Micai redevenise activ la aproape trei luni de cand s-a ridicat la ceruri. Cineva a postat un mesaj in numele sau – mai precis, a distribuit un link catre un articol dintr-un ziar romanesc legat de ceea „ce fac acum copiii de la Abracadabra”.

In scurt timp, fanii Micai au reactionat si au trimis mesaje, socati si mai ales curiosi sa vada cine se afla in spatele contului de Facebook. „Cine sta pe acest cont? Foarte ciudat!”, „??? Si eu vreau sa stiu”, „Poate unul dintre prieteni sau parinti – sau i-a spart cineva contul”, au scris ei.

Cu totii am indragit-o pe cea care aparea pe micile ecrane alaturi de Dana Rogoz si alti colegi de-ai lor in „Abracadabra”. Ulterior, a studiat la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si a urmat stagii de doctorat la cele mai prestigioase universitati din lume.

Citeste si:

MICA de la Abracadabra, ultim mesaj cutremurator!

Uite ce fericiti erau Mica si colegii ei, pe vremea cand filmau pentru ABRACADABRA! (VIDEO)

MICA de la ABRACADABRA a murit!

author avatar
Anca Murgoci
3.615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger