AcasăNewsLa Sharm el-Sheikh se instaureaza legea islamica

La Sharm el-Sheikh se instaureaza legea islamica

Lora s-a simtit excelent la Sharm el-Sheikh si voia sa revina cat mai repede

Gata cu vanzoleala pe la celebra statiune egipteana Sharm el-Sheikh, loc de „pelerinaj” al VIP-urilor, inclusiv din Romania! Fratii Musulmani cer respectarea legii islamice.

Lora s-a simtit excelent la Sharm el-Sheikh si voia sa revina cat mai repede

Vara sau iarna, de la Revelion pana de Pasti, vedetele, casatorite sau nu, umpleau camerele hotelurilor din Sharm el-Sheikh, etalandu-si tinutele de plaja, mici, mici, cu economie mare la materiale.

„Halal turism”!

De-acum, s-a terminat! Fratii Musulmani, care au castigat prima runda a alegerilor din Egipt, cer respectarea legii islamice de catre toata lumea. Influentul cleric Yasser Bourhami a cerut „halal turism”. Asta inseamna ca VIP-urile nu vor mai petrece zile de neuitat in compania  logodnicilor cu sau fara ghilimelele de rigoare, pentru ca nu vor putea avea un dormitor comun. Sigur ca se pot furisa noaptea pe coridoarele hotelului, dar mare minune sa nu se puna si politie religioasa, care sa asigure respectarea traditiilor cuviincioase! Doamnele si pitipoancele nu-si vor mai putea etala minunatiile molatece, expuse de bikini sumari, care vor fi interzisi si nu vor mai gusta la malul Marii Rosii sau pe marginea piscinelor cupe de sampanie sau alte bauturi alcoolice in compania barbatilor, pentru ca acestia se vor „scalda” in zona rezervata lor.

Fara alcool si bikini

„Cei care vin aici, vin sa vada o civilizatie antica”, spune candidatul Fratilor Musulmani, Azza al-Jarf. „Pentru asta n-au nevoie de bauturi alcoolice. Le pot consuma acasa!” Investitorii sunt de-a dreptul speriati de faptul ca partidele islamice promit ca Sharm el-Sheikh va fi „o statiune fara de pacat”. Si cand te gandesti ca era statiunea preferata a Angelinei Jolie, a lui Colin Farell, Tony Blair – care are si o casa de vacanta –  si Sharon Stone. De la noi, ii amintim pe Andreea Esca, trupa Heaven si Lora, ex – Wassabi. Lora impreuna cu iubitul ei, Dan Badea, au facut parte din grupul de romani implicati in proiectul “Redescopera Egiptul”, lansat de Ministerul de Turism al Egiptului pentru a reda increderea turistilor romani in Egipt ca destinatie de vacanta. Halal turism!

author avatar
Adina Mutar
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger