AcasăNewsLa rugby, ca la Oscar!

La rugby, ca la Oscar!

In urma victoriei cu 8-7 in fata Georgiei, „stejarii” au fost desemnati castigatorii REC, fosta Cupa Europeana a Natiunilor, dupa ce, initial, in comunicatul oficial s-a strecurat o gafa, de genul „premiile Oscar”: oficialii  Rugby Europe au declarat invingatoare taman echipa Georgiei!

Momentul penibil a venit imediat dupa meci, mai ales ca in prezidiul forului continental se afla romanul Octavian Morariu, care a spus ca a fost o greseala tehnica si a oferit, in fine, trofeul Romaniei.

”Ultimul meci dintre Romania si Georgia a decis castigatoarea Rugby Europe Championship 2017. Ca urmare a victoriei cu 8-7 a Romaniei, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzand o eroare tehnica ce a avut consecinte asupra situatiei de fapt — trofeul fiind inmanat Georgiei. In conformitate si respectand regulile competitiei, daca doua sau mai multe echipe au acelasi numar de puncte, cea mai bine clasata va fi echipa cu cele mai multe puncte in meciurile directe. Daca in competitie se joaca un singur meci intre echipe, echipa care castiga meciul este cea mai buna echipa. Asadar, Romania este anuntata castigatoarea REC 2017 datorita victoriei impotriva Georgiei”, a precizat Rugby Europe pe site-ul sau. Ulterior, RE si-a cerut scuze celor doua tari, jucatorilor si fanilor pentru confuzia clasamentului si momentele jenante ale premierii.

author avatar
Bogdan Borcea
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger