AcasăNewsLa patru zile de la accident, medicii au reusit sa ajunga la...

La patru zile de la accident, medicii au reusit sa ajunga la germanul ramas captiv intr-o pestera!

Un  speolog in varsta de 52 de ani a suferit un accident, duminica, in timp ce explora una dintre cele mai adanci pesteri de pe teritoriul statului german. Operatiunea de salvare demarata inca de cand a fost data alarma, continua sa fie una extrem de laborioasa, data fiind structura cavitatii in care a ramas prizonier turismul grav ranit.

Dupa zile intregi de chin, germanul a primit, in sfarsit, o veste buna, vazand ca primeste, concret, ajutor. Doi medici au reusit sa ajunga la el si sa-i acorde primele ingrijiri, urmand sa-l pregateasca pentru a fi transportat la suprafata, in asa fel incat sa ajunga la un spital, pentru un tratament de specialitate. Conform BBC, primul cadru medical a ajuns in cursul serii de miercuri, in timp ce colegul sau cateva ore mai tarziu.

Neamtul a fost lovit de o roca, ramanand imobilizat in adancul pesterii, la o distanta de aproximativ 1.000 de metri de sol. La momentul in care a suferit accidentul, neamtul nu se afla singur in subteran, asa ca un amic a plecat sa ceara ajutor. Data fiind distanta pana la suprafata, omului i-a luat o zi intreaga sa ajunga sa dea alarma.

Sursa foto: calificativ.ro

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger