AcasăNewsLa noapte va avea loc un fenomen extrem de rar si de...

La noapte va avea loc un fenomen extrem de rar si de ciudat – VIDEO

(foto: world-mysteries)

Luni noapte va avea loc un eveniment care se repeta doar o data la 2.737 de ani, si pe care oamenii de stiinta nu l-au putut explica. Este vorba despre alinierea planetelor Mercur, Venus si Saturn cu varfurile celor trei piramide de la Giza.

(foto: world-mysteries)

Inca din antichitate, piramidele din Egipt au fost cunoscute ca fiind una dintre cele sapte minuni ale lumii. Charles Marcello, un cunoscator al astronomiei, a studiat fenomenul alinierii celor trei planete cu varfurile piramidelor din Giza. „In urma cu cativa ani am vazut un documentar in care se vorbea despre Centura lui Orion (cele mai stralucitoare trei stele din constelatia Orion) ca fiind motivul construirii piramidelor din Egipt, insa atunci nu am dat crezare ipotezelor avansate”, a povestit autorul unui material amplu, publicat in World-Mysteries.

(foto: world-mysteries)

Cu ajutorul unor programe de calculator, Charles Marcello, ziaristul de la publicatia mentionat, a a realizat mai multe diagrame care reprezinta acest fenomen. „Initial am vrut sa caut indicii, am cautat sa vad daca exista ceva de luat in seama privind alinierea planetelor din 2012. Programul in care am lucrat m-a ajutat sa gasesc imaginea celor trei stele si a planetelor egiptene. Am fost complet luat prin surprindere de ceea ce am gasit. Ce se va intampla pe cerul noptii de deasupra Gizei si modul in care au fost construite este cu adevarat interesant”, mai scrie Marcello.

Alinierea planetara completata de varfurile piramidelor de la Giza are loc cu doar 18 zile inainte de presupusul sfarsit al lumii de pe data de 21.12.12. „Chiar si cei sceptici trebuie sa recunoasca faptul ca vorbim de mai mult decat o coincidenta” a afirmat jurnalistul.

[youtube]_W1MrYEUyG0[/youtube]

author avatar
Alina Costache
3.114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger