AcasăNewsLa naiba cu Brexitul! Englezii, cu ochii pe scandalurile din familia regală

La naiba cu Brexitul! Englezii, cu ochii pe scandalurile din familia regală

De mult nu s-au mai distrat englezii atât de bine ca acum, când membrii Casei Regale, ajunși la vârsta senectuții, se bălăcăresc unii pe alții și își spală rufele murdare în studioul BBC, devenit OTV-ul Palatului Buckingham. Fuck Brexit, zic britanicii, e mult mai interesant scandalul din jurul ducelui de York. Iar Charles și Camilla, cu al lor divorț de ultimă oră, așteaptă cuminți în culise, să prindă și ei un „live”. Promit amănunte picante și o poveste cu un ușor iz penal, spre deliciul publicului. „Familia asta e prea numeroasă și oricum cheltuie mai mult decât produce”, a pus ștampila peste Coroană politicianul Jeremy Corbin, liderul laburiștilor din Parlament.

Nu este pentru prima dată când apar zvonuri despre divorțul dintre Camilla Parker Bowles și Charles. S-a speculat, la un moment dat, inclusiv pe marginea orientărilor sexuale ale moștenitorului tronului, dar evident că astea au fost doar zvonuri răutăcioase, lansate de adversarii prințului. În 2018, un cotidian american scria că Charles a avut cea mai nefericită aniversare (70 de ani) – Camilla i-a făcut cadou un divorț rapid, încheiat în fața unui notar! Informația nu s-a confirmat atunci, dar iată că zilele acestea revine în actualitate.

„Camilla cunoaște destule secrete murdare ale Casei de Windsor. Poate distruge monarhia. Și pare destul de furioasă, chiar o va face dacă…”. Și deja subiectul ajunge unul de interes, căci tot mai multe voci vorbesc despre cearta dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles. Se pare că în spatele separării celor doi ar fi stat chiar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care din „nebuna aia” nu o scotea pe nora sa ori de câte ori discuta cu fiul ei. Culmea e că Charles chiar i-a luat apărarea soției sale în fața tuturor (mai puțin a mamei, Regina, evident!) – s-a certat cu nevasta Prințului Harry, Meghan Markle, a atacat-o și pe cealaltă noră, Kate Middleton, ba l-a contrazis o dată și pe Prințul Phillip, tatăl său.

Șantaj – „300 de milioane de euro sau merg în garsoniera lui Dan”

Dar lucrurile n-au mers pe făgașul dorit și, sub ploaia de cicăleli a familiei, cineva a cedat primul. Nu se știe dacă a fost Charles, dacă a fost Camilla, dar se știe (sau se bănuiește, mai degrabă) că unde s-a ajuns. La divorț. Și la un șantaj de toată frumusețea! Pe scurt, Camilla a amenințat familia regală că, dacă nu primește 300 de milioane de euro „despăgubiri” pentru că l-a suportat 13 ani pe Charles, aruncă în aer Casa de Windsor! Știe atât de multe despre familia regală încât politicienii atât așteaptă – un pretext să șteargă din istorie această familie! Prețul tăcerii este de 300 de milioane de euro, scriu tabloidele. În caz contrar, completăm noi cu o replică celebră în România la începutul anilor 2000: „Mă mut în garsoniera lui Dan Diaconescu”.

Aventurile lui Andrew, din ce în ce mai spumoase

Palatul Buckingham a devenit noul OTV. Îi lăsăm deoparte pe junii de 70+ ani Charles și Camilla și coborâm puțin. Prințul Andrew continuă să facă prostioare și la 60 de ani. Ce credeați, că dacă Regina l-a „excomunicat”, ca Mihai pe Nicolae, și l-a pedepsit anulându-i petrecerea aniversară, ducele de York nu mai ține capul de afiș? Ohoo, ba da și vinde chiar foarte bine! Virginia Roberts, acum Timp (atenție, nu Trump!), și-a ridicat poalele-n cap încă o dată. De data aceasta, la figurat. A făcut dezvăluiri șocante despre „nopțile petrecute cu un duce hidos și transpirat, care m-a făcut să mă simt atât de rușinată și murdară încât a trebuit să mă ridic și să fac un duș”. Pe ușa BBC a ieșit Andrew și a intrat Virginia. Fosta domnișoară a povestit cum l-a cunoscut pe ducele de York la o petrecere dată în 2001 de răposatul miliardar Epstein, care venise la Londra însoțit de iubita lui, Ghislaine Maxwell. La plecarea din club, „în mașină, Ghislaine mi-a spus că trebuie să fac pentru prințul Andrew ceea ce fac și pentru Jeffrey Epstein. Și asta mi-a provocat silă”. Întrebată de ce silă, Virginica a răspuns: „Am fost la baie și acolo a început totul, după care Andrew m-a dus în dormitor. Nu a durat prea mult… A fost dezgustător. Nu că s-a purtat urât cu mine, că nu a fost rău  sau ceva de genul ăsta. Dar pur și simplu s-a ridicat, mi-a mulțumit și a plecat. Iar eu am rămas acolo în pat, simțindu-mă îngrozită și rușine. Mă simțeam chiar murdară. Atunci, un gând mi-a trecut prin minte. «Tocmai ce am fost abuzată de un membru al familiei regale”. Asta a deranjat-o pe Virginia care la 17 ani umbla în anturajul unui miliardar libidinos ca Jeff Epstein – că un prinț, duce de York, a făcut sex cu ea și a plecat mulțumindu-i. Nicio reclamație de viol, niciun element de împotrivire, nu, Virginia Roberts a povestit doar că s-a simțit folosită de Prințul Andrew. Povestea asta, captivantă pentru englezi, miroase, totuși, a regie proastă, mai ceva ca așa-zisa implicare a lui Donald Trump în Ucraina.

author avatar
Nicholas Cezar
974 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger