AcasăNewsLa multi ani de Ziua Gazistului!

La multi ani de Ziua Gazistului!

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a ales să transmită un mesaj, cu ocazia Zilei Gazistului, sărbătorită în acest an pe 9 septembrie.

Redăm integral mesajul pe care l-a transmis Ion Sterian, prin intermediul unui comunicat:

„În această zi cu însemnătate deosebită pentru industria noastră și pentru activitatea sectorului energetic din România, am bucuria de a vă transmite în nume personal, precum și în numele Consiliului de Administrație, întreaga apreciere, pentru activitatea pe care dumneavoastră, profesioniștii din acest sector, ați desfășurat-o și o desfășurați zi de zi și an de an.

Gazoductul BRUA faza 1, gazoductul Onești -Gherăești -Lețcani, gazoductul Ungheni-Chișinău, dezvoltările SNT din diferitele zone ale țării, sunt rodul muncii noastre, desfășurate cu profesionalism și multă dăruire. Anul acesta a arătat cât de importantă a fost munca noastră pentru asigurarea securității energetice a României și, implicit, pentru asigurarea siguranței naționale a țării. Avem cu toții și mai multe motive să fim mândri de munca noastră, de eforturile depuse pentru realizarea acestor investiții strategice pentru țară, regiune și întreaga Europă.

SNTGN Transgaz SA își va continua îndeplinirea misiunii asumate cu aceeași responsabilitate și seriozitate care ne-a caracterizat de fiecare dată.

Pentru toate eforturile depuse, dar și cu îndemnul la cele viitoare, vă transmit sincere urări de sănătate, prosperitate și împliniri în viața personală și profesională.

LA MULȚI ANI TUTUROR PROFESIONIȘTILOR INDUSTRIEI GAZULUI METAN!”

author avatar
Andrei Coman
835 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger