AcasăNewsLa Ministerul Economiei se face inventarul “baietilor destepti”

La Ministerul Economiei se face inventarul “baietilor destepti”

Toti cei din afacerile cu energie au intrat in alerta dupa mazilirea directorului Transelectrica, Horia Hahaianu

Sub pretextul declansarii unei anchete interne, proaspatul ministru al Economiei, Lucian Bode, a inceput sa stranga toate hartiile de prin fisetele functionarilor si directorilor, care au si cea mai mica legatura cu domeniul energiei.

Toti cei din afacerile cu energie au intrat in alerta dupa mazilirea directorului Transelectrica, Horia Hahaianu

Astfel ca panica s-a instalat in birourile ministeriale, cei vizati temandu-se ca demiterea lui Horia Hahaianu, directorul general de la Transelectrica nu a reprezentat decat fitilul care, odata aprins, va declansa „bomba” in cazul „baietilor destepti”.

Primul pas

10.02.2012 – „National” a dezvaluit in exclusivitate misiunea de sacrificare a unui „baiat destept” din energie

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, autoritatile de la Bucuresti trebuie sa sacrifice de urgenta un „baiat destept” pe altarul luptei anticoruptie pentru a mai domoli criticile tot mai inversunate ale forurilor internationale. Iar decapitarea conducerii CN Transelectrica SA sub pretextul unor deficiente de comunicare publice este considerat primul pas facut pentru a se putea ajunge la „tinta” deja stabilita. Pe acest drum, vor mai fi incriminati si alti manageri de regii autonome, dar si fostul ministru Ion Ariton, ale carui probleme cu procurorii anticoruptie sunt tot mai grave.

author avatar
Toni Matei
652 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa ii bage pe toti cate 10-15 ani. Sa le dea pentru subminarea si atentat la siguranta statului. M-am saturat de hotii si nesimtiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger