AcasăNewsLa cerşit la malul mării: Mai multe femei – CERCETATE de poliţişti,...

La cerşit la malul mării: Mai multe femei – CERCETATE de poliţişti, după ce şi-au scos copiii la întins mâna

Trei femei au fost duse la Poliţie şi sunt cercetate, după ce şi-au pus copiii sau nepoţii să cerşească în staţiunea Costineşti. Oamenii legii au deschis trei dosare penale pentru cerşetorie şi pentru folosirea unui minor în scop de cerşetorie.

Foto Twitter

Doi copii au fost prinşi în cursul nopţii de marţi spre miercuri la cerşit pe strada Faleza Soarelui, din staţiunea Costineşti. Potrivit IPJ Constanţa, în apropierea celor doi copii, de 5 şi 7 ani, a fost găsită şi mama acestora, o femeie de 45 de ani, care ţinea în braţe un alt minor.

Un alt caz a fost înregistrat marţi, când poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilităţi fizice, care cerşeau pe stradă, iar în apropierea lor a fost identificată o femeie în vârstă de 46 de ani, mătuşa celor doi bărbaţi.

Tot marţi, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza staţiunii Costineşti au fost văzuţi patru minori care practicau cerşetoria. La faţa locului, poliţiştii au identificat copiii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, şi au constatat că în zonă se afla şi mama unuia dintre aceştia, ceilalţi trei fiind nepoţii femeii în cauză.

Toate persoanele au fost duse la sediul Poliţiei pentru cercetări, iar poliţiştii au sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului în aceste cazuri.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger