AcasăNewsLa ceas aniversar, Iohannis a multumit PNL pentru sprijin: Cel mai bun...

La ceas aniversar, Iohannis a multumit PNL pentru sprijin: Cel mai bun partid din Romania

Presedintele a parut sa se simta excelent la petrecerea liberalilor

Klaus Iohannis a mai participat la un eveniment al PNL, de aceasta data cu doua zile inainte de referendumul pe care l-a convocat pe teme de justitie, in ziua alegerilor europarlamentare.

Presedintele a parut sa se simta excelent la petrecerea liberalilor

Liberalii au sarbatorit vineri seara 144 de ani de la infiintarea partidului, iar seful statului, fost lider al formatiunii, nu a lipsit de la momentul aniversar al liberalilor.

Adresandu-se reprezentantilor formatiunii si lui Ludovic Orban, actualul presedinte al partidului, Iohannis a caracterizat PNL drept „cel mai bun partid din Romania”.

Mai mult, Klaus Iohannis s-a aratat recunoscator pentru sprijinul politic de care – dupa cum au remarcat foarte multi – s-a bucurat in ultimii ani din partea formatiunii liberale. „PNL a fost un sprijin de nadeje pentru mine, presedintele Romaniei, si pentru politica pe care am dus-o pentru romani si pentru Romania. Multumesc, PNL, pentru acest sprijin!”, a tinut sa le transmita Iohannis liberalilor prezenti la ceremonia organizata la sediul central, din Bucuresti, al formatiunii.

sursa foto: captura video Facebook/PNL

author avatar
Cristina Stefan
186 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakul are drptate,fostul PDL,adica actualul pnl,este cel mai bun.Intre anii 2009-2012 fostul Pdl=actualul pnl a fost cel mai bun,a facut sa dispara vreo 20 de miliarde de euro si i-a recuperat prin taieri de salarii si pensii,ff bine,sa vina din nou la guvernare ca sa traim si mai bine,ca pe vremea guvernului mieau.Pe 26 se va vedea cat de bine vor vota cetatenii,in cunostinta de cauza sau la brodeala.Ultimul sondaj de opinie=usr+=45%,PDNL=33%,PSD=22%,ALDE=10%,UDMR DIN OFICIU VA AVEA 5%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger