AcasăNewsLa 94 de ani, lucreaza inca la McDonalds

La 94 de ani, lucreaza inca la McDonalds

Loraine Maurer lucreaza de 44 de ani intr-un restaurant din Evansville (Indiana) al companiei. ”Stahanovista” nu s-a gandit niciodata sa se pensioneze.

Recent, restaurantul Mc Donalds unde lucreaza Loraine a organizat o petrecere in cinstea venerabilei angajate, unde au fost invitati familia sa, prietenii si membri parohiei pe care o frecventeaza bunicuta. Femeia a primit si un tort, pe care scria ”Miss Loraine, 44 ani de serviciu”. ”A fost formidabil”, a declarat batrana doamna la ABC News. Lunga poveste de dragoste cu McDonalds a inceput in 1973, cand sotul ei a trebuit sa se pensioneze inainte de vreme din cauza unui handicap. Atunci Loraine avea 50 de ani . ”I-am spus ca suntem prea tineri sa ne ducem zilele in casa. De atunci, femeia a lucrat in mai multe magazine McDonalds, pana s-a stabilit la cel mai apropiat de casa sa, unde, ce-i drept, in ultima vreme a avut, fireste, program de lucru redus. In 1980, sotul sau, Kenneth, a decedat iar Loraine spune ca a  surmontat aceasta perioada dificila cu ajutorul clientilor, carora le cunoaste si copiii. ”Clientii vin special sa o vada pe Loraine, deja este cea mai buna reclama a noastra”, a declarat proprietara restaurantului, Katie Kenworthy.

 

author avatar
Tudor Borcea
633 afisari

1 COMENTARIU

  1. Câtă ipocrizie! Oamenii ăștia, trecuți BINE de 70 de ani, ar trebui să stea acasă, nu în câmpul muncii…poate doar în spatele monitoarelor de calculator, lucrând de-acasă, nu LA VEDERE!
    Să mai consideri pe bătrânica asta de 94 de ani MASCOTĂ…e prea mult!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger