AcasăNewsLa 87 de ani, savantul care a descoperit leacul ce previne cancerul,...

La 87 de ani, savantul care a descoperit leacul ce previne cancerul, e mai in forma ca oricand!

Savantul american Arthur H.K Djang se afla in aceste zile in Romania, unde va sustine o conferinta de presa despre o formula medicala din plante ce previne cancerul si pe care a inventat-o acum mai bine de 10 ani.

In varsta de 87 de ani si originar din China, doctorul Arther H.K Djang a absolvit studii la unele din cele mai renumite universitati de medicina din Statele Unite ale Americii, precum cele din Minnesota, California, Kansas si Harvard Medical School. Cu o activitate incredibila in lumea medicala universala, dr Djang este recunoscut pentru ca a inventat atat „Lysol”, solutie dezinfectanta si care a revolutionat lupta cu germenii, dar si pentru ca a patentat o tehnica medicala speciala in diagnosticarea rapida a infarctului miocardic.

O dovada fie a faptului ca medicamentele descoperite de el sunt un succes o constituie chiar conditia fizica pe care doctorul Arthur H.K Djang o afiseaza la 87 de ani, el neavand artrita sau cunoscutele pete pe piele, provocate de batranete. In anul 1957, cu ocazia Congresului International de Geriatrie din Verona (Italia), prof dr Arthur H.K Djang s-a intalnit cu Ana Aslan, renumita inventatoare a produsului Gerovital H3.

Inaintea conferintei sale de presa, asteptata cu mare interes in lumea medicala romaneasca, profesorul Djang va vizita Institutul Ana Aslan, castelul Bran, Institutul Oncologic Bucuresti si Institutul Oncologic Ion Chiricuta din Cluj.

author avatar
eNational
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger