AcasăNewsLa 84 de ani a vrut amor si a pierdut banii din...

La 84 de ani a vrut amor si a pierdut banii din dormitor

Unui aradean de 84 de ani i s-a facut chef de amor nebun, dupa ce a intalnit, la o cantina de ajutor reciproc, o femeie cu aproximativ 40 de ani mai tanara decat el.

Chemata sa faca un tur al casei batranului, amanta de ocazia nu a refuzat oferta, dar s-a declarat dispusa sa-i faca batranului doar un masaj erotic. Ceea ce a urmat pare demn de „Cascadorii Rasului”.

Lasat cu nadragii in vine, batranul a fost „uitat” in dormitor de femeie, care a inceput sa scotoceasca prin casa pana a gasit banii de inmormantare ai barbatului, nu mai putin de 15.000 de lei. Femeia s-a facut nevazuta cu banii, iar batranul a ramas si neiubit si fara cash.

Conform aradon.ro, politistii de la IPJ Arad au identificat-o pe femeie ca fiind Viorica L., tot din Arad. Aceasta a fost retinuta, iar politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

sursa foto: tantralink.com

author avatar
Cristi Ionita
1.475 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger