AcasăNewsLa 78 ani, victima colaterala in razboiul cu evaziunea fiscala

La 78 ani, victima colaterala in razboiul cu evaziunea fiscala

Ion Roman, modelul infractorului roman in viziunea Justitiei de la noi

De-abia merge, sprijindu-se cu greu intr-un baston si sufera de cancer. Are 78 de ani si, in loc sa-si vada de supararile lui, batranul trebuie sa semneze periodic condica la tribunal.

Ion Roman, modelul infractorului roman in viziunea Justitiei de la noi

Constanteanul Ioan Roman figureaza ca inculpat intr-un dosar privind anchetarea unei grupari infractionale specializate in darea de „tepe” prin diverse firme „fantoma” la care sunt trecuti in acte drept administratori diversi pensionari cunoscuti ocazional.

In asteptarea unei noi operatii, batranul a fost audiat din nou, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani si complicitate la inselatorie.

author avatar
Toni Matei
171 afisari

1 COMENTARIU

  1. Uite hotul, mafiotul, el a furat banii tarisoarei astea, el e. Cel fara de vina sa arunce primul cu piatra. Propun sa inceapa Anastase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger