AcasăLa 6 ani, fetita-milionara "o ia razna uneori". Are 60 de perechi...

La 6 ani, fetita-milionara „o ia razna uneori”. Are 60 de perechi de pantofi si rochite de 10.000 de dolari

Pantofii cu toc sunt absolut necesari pentru Isabella

Isabella, o fetita din Statele Unite, a castigat o uriasa avere dupa ce a participat la mai multe competitii de Miss destinate copiilor.

Pantofii cu toc sunt absolut necesari pentru Isabella

Isabella Barrett are 6 ani si a ajuns in randul milionarilor dupa ce a castigat mai multe concursuri de Miss destinate copiilor. Dupa ce a aparut in emisiunea „Toddlers and Tiaras” au venit contractele exclusive de modelling si lansarea propriei linii vestimentare si de bijuterii. Treptat, a prins gustul banilor, Isabella laudandu-se acum cu 60 de perechi de pantofi de firma, rochii de zeci de mii de dolari facute la comanda si colectii de bijuterii, informeaza Daily Mirror.

Plimbarea cu limuzina, o rutina pentru fetita de 6 ani

Isabella nu accepta sa stea decat in hoteluri de 5 stele, iar meniul de la restaurant  trebuie neaparat sa contina homar. „Ce-i rau in a fi milionar? Sunt un superstar si chiar imi place sa fiu sefa. Nu pierd niciodata, mai ales in concursurile de Miss”, s-a laudat fetita. Mama ei a dus-o la primul concurs de frumusete, iar astazi se teme sa nu o ia pe urmele lui Britney Spears. „Uneori o ia razna. Odata a comandat un meniu de 2.200 de dolari. Era cel mai rafinat meniu, cu file mignon si homari”, a mai spus mama.

author avatar
Manuela Golea
1.652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger