AcasăLa 57 de ani, si-a tras iubit de 26

La 57 de ani, si-a tras iubit de 26

Vedeta din „Ocean 13” s-a mutat cu regizorul Sam Levinson, cu 31 de ani mai tanar decat ea, si a hotarat sa nu mai ascunda de ochii lumii povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de acesta.

La 57 de ani, actrita Ellen Barkin iubeste ca o adolescenta

Actrita americana Ellen Barkin, in varsta de 57 de ani, cunoscuta telespectatorilor romani din  filmul „Ocean 13”, in care a jucat alaturi de George Clooney si Brad Pitt, e indragostita pana peste cap. Blondei i-a cazut cu tronc regizorul si scenaristul Sam Levinson, in varsta de 26 de ani, fiul cineastului Barry Levinson.

El e Sam, cel care i-a furat inima lui Ellen

Desi diferenta de varsta dintre cei doi este considerabila, respectiv de 31 de ani, nici Ellen, nici Sam nu par sa se sinchiseasca de gura lumii. Ba, mai mult, pentru a demonstra tuturor ca putin le pasa de conventii sociale ori de barfitori, cei doi indragostiti au decis sa se mute impreuna in casa pe care actrita o are in Manhattan. Barkin si Levinson s-au intalnit in urma cu trei ani pe platourile de filmare, iar la scurt timp dupa aceasta au decis sa formeze un cuplu. Initial, cei doi au fost destul de secretosi in privinta relatiei, dar de indata ce au obtinut „binecuvantarea” celor doi fii ai actritei, care au 19 si, respectiv, 21 de ani, au hotarat sa nu se mai ascunda.

 

author avatar
Alina Creanga
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger