AcasăNewsLa „Evenimentul zilei” stirile intarzie mai tare ca CFR-ul

La „Evenimentul zilei” stirile intarzie mai tare ca CFR-ul

Despre intelegerea dintre Ponta si presedintele Basescu, potrivit careia acesta urma sa aiba ultimul cuvant in ceea ce priveste numirea sefilor Parchetului General si DNA se stia de multa vreme. “National” a scris in exclusivitate despre faptul ca, potrivit anumitor surse, conditia primordiala ca Victor Ponta sa fie numit ca prim-ministru tocmai in asta consta, sa accepte ca Traian Basescu sa stabileasca numele celor care vor conduce cele doua institutii.

Ultima data, la 19 decembrie a.c., “National” consemna, sub titlul “Basescu ramane cu Justitia, dar are interzis la pisici, porci si broscoi”, ca in acordul incheiat la Cotroceni se stipuleaza ca “numirea Procurorului General, Procurorului sef al DNA sunt atributii constitutionale ale Presedintelui”. Dupa doua zile insa, iata cum inventeaza si “Evenimentul zilei” mersul pe jos si apa calda, facand cap de ziar din ceea ce “National” publicase de mai multa vreme.

Stiu ca e iarna afara si drumurile nu sunt deszapezite, ca trenurile sunt blocate, ca  se circula greu – tema prioritara la ziarul lui Cristoiu – dar sa prezinti stirea publicata de altii, dupa zile bune, e ca si cum ai crede ca la redactia lor informatiile nu mai vin nici pe fax sau internet, ci cu CFR-ul sau cu sania. Si aia trasa de cai de lemn.

author avatar
Andrei Coman
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger