AcasăNewsUPDATE. L-au prins! Interlopul Boenică, adus în țară pentru a executa două...

UPDATE. L-au prins! Interlopul Boenică, adus în țară pentru a executa două pedepse cu închisoarea/Reacție sfidătoare

sursa foto: captură video

Romeo Ursu, interlopul cunoscut sub porecla de Boenică, pe numele căruia există două condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, a ajuns pe mâna polițiștilor români și va fi încarcerat pentru a executa sentințele. Timp de mai mulţi ani, acesta s-a aflat în Iordania.

UPDATE: Interlopul zis Boenică a aterizat cu avionul, luni, pe Aeroportul Otopeni (Henri Coandă), fiind preluat din aeroport sub escortă.

Întrebat, la un moment dat, de presă, dacă îi e frică de pușcărie, acesta a răspuns scurt, folosind un limbaj suburban: „da, mi se belește p***!”


Poliția Română a anunțat luni dimineață că în 18 septembrie polițiștii Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul București.

IGPR: Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penitenciar

sursa foto: news.ro

Acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.

De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, se menționează într-un comunicat, cu precizarea că bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penitenciar.

Potrivit informațiilor din presă, este vorba de interlopul cunoscut drept Boenică.

Boenică: „Nu au ce să facă, sunt rezident”

Acesta a fugit în Iordania în urmă cu 15 ani, după ce a primit două condamnări definitive cu închisoarea. în trecut, interlopul a postat pe pagina sa de Facebook mesaje ironice la adresa autorităților din România, care nu au reușit extrădarea sa în acest răstimp.

În iunie 2020, Boenică postase un mesaj în care se lauda că, grație anilor petrecuți în Iordania, a reușit să scape de una dintre condamnările la închisoare, fapt care, spunea el, nu a mai fost reușit de niciun alt fugar din fața justiției din România, potrivit hotnews.ro. Două zile mai târziu, după postarea cu pricina, Boenică a intrat în direct la un post TV, spunând că autoritățile române nu-i pot face nimic.

„Nu au ce să facă, sunt rezident. Au încercat de trei ori, degeaba. Au încercat cu mult timp în urmă, dar nu au nici o șansă. Sunt rezident, am tot ce necesită ca un personaj ca mine să se integreze în societatea lor, așa că sunt binevenit în societatea asta”, susținea interlopul, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
428 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce paradox: Directia investigatii criminale care foloseste inclusiv tegnologii ilegale de monitorizare agresiva dincolo de limita legii si care actioneaza si prin retele de coleboratori sociali inclusiv interlopi, se impauneaza ca a reusit aducerea in tara a unui condamnat… Dar judecarea criminalilor in lege si sub lege din structuri care fac monitorizari agresive si provoaca distrugand viata omului sa creeze putine bube in cap sa le alimenteze lor lucrarea… Cam pe cand se va petrece?! Stie Comisia de siguranta si ordine publica din parlament cum opereaza politia romana, dar sriul?! Daca s-ar cerceta cu adevarat ar cadea multe mituri construite propagandistic pe unele structuri… Dar timpul nu e trecut nici pentru vajnicii anchetatori… Sa monitorizezi 24/24 cu tehnologie satelitara viata omului inclusiv privirea si fiecare gand e terorism tehnologic direct dar poate intr-o zi se va publica totul sa se stie cum opereaza baietii speciali dincolo de lege si mai ales de Constitutie! Deocamdata strangem informatii! Ca la carte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger