AcasăNewsL-au lăsat liber până a omorât un om! Interlop din Cluj, prins...

L-au lăsat liber până a omorât un om! Interlop din Cluj, prins de 11 ori la volan, fără permis. A 12-a oară, a ucis pe cineva!

Ioan Aurel Covaciu, un interlop din Cluj, este acum cercetat și pentru ucidere din culpă, îîn urma unui accident de maşină pe care l-a provocat, după ce unul dintre răniţi a murit, zilele trecute.

Accidentul rutier din data de 23 august, de la Căpușu Mare, a fost comis de Covaciu, care conducea fără permis, a douăsprezecea oară în acest an. Unul dintre cei care se afla cu el în mașină a murit la spital.

Şi-a ucis prietenul

A 12-a oară când a urcat la volan, fără permis, interlopul și-a ucis prietenul într-un accident rutier și a fugit de la fața locului. Interlopul obișnuia să se filmeze în timp ce făcea manevre periculoase la volan.

În mașina condusă de Covaci se mai afla un bărbat pe scaunul din dreapta și o femeie pe bancheta din spate. Prietenul său a murit după 2 săptămâni de spitalizare.

Vinovatul a intrat cu mașina pe contrasens, apoi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar. Imediat după impact, interlopul care nu avea permis a fugit doi kilometri de la fața locului până când l-au prins polițiștii.

Lăsat liber în luna mai 2023

Judecătorii l-au lăsat liber în luna mai 2023, iar la puțin timp a băgat în spital 8 persoane, în accidentul de la Căpușu Mare.

De-a lungul timpului, interlopul s-a filmat pe rețelele de socializare cum conduce haotic, ignoră regulile de circulație și își amenință rivalii cu maceta și cu sabia.

Şoferul este acum cercetat penal pentru patru infracțiuni și riscă ani grei de închisoare.

author avatar
Andrei Ștefan
907 afisari

9 COMENTARII

  1. E timpul ca onorata instanță să își redobândească onoarea, amarnic terfelită, și să încadreze fapta acolo unde îi este locul: la Art. 189 din Codul Penal, adică „omor calificat”. Cu pedeapsa de 25 de ani de pușcărie.

  2. Risca pe dracu’,justitea mea endependenta va avea grije de el sa nu-si” prapadeasca cei mai frumosi ani ” in inchisoare. Ca ele e dastept,cotizeaza mereu si la timp unde trebuie. Altfel cum se explica ?

  3. No, asa-i la Cluuujj.Conduci in reluare, de ‘jde ori, politia te scapa.
    Ghinion ! A ucis un om!
    Alt caz real, in Bucuresti, a condus de 4 ori fara permis, cu discernamant diminuat, a fost arestat si condamnat, fara sa ucida pe nimeni.
    Pe politistii din Cluuuj nu ii intreaba nimeni de…. sanatate?

  4. Cazul trebuie cercetat de cei de la anticoruptie si toti cei care trebuiau sa opreasca acest omor sa raspunda ca fiind complici cu faptuitorul. Acolo sunt niste oameni care nu si-au facut datoria, probabil spaguiti si care trebuiesc pedepsiti.

  5. & Dacă ar produce ăștia autovehicule care să pornească numai cu card de identificare al posesorului de permis auto, spețele de conducători de autovehicule fără permis la volan s-ar mai putea împuțina, alte îmbunătățiri ale autovehiculelor , cum ar putea fi card auto biometric, putând chiar împiedica pe cei ce nu dețin permise de conducere auto să conducă autovehicule, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger