AcasăNewsL-au lăsat liber până a omorât un om! Interlop din Cluj, prins...

L-au lăsat liber până a omorât un om! Interlop din Cluj, prins de 11 ori la volan, fără permis. A 12-a oară, a ucis pe cineva!

Ioan Aurel Covaciu, un interlop din Cluj, este acum cercetat și pentru ucidere din culpă, îîn urma unui accident de maşină pe care l-a provocat, după ce unul dintre răniţi a murit, zilele trecute.

Accidentul rutier din data de 23 august, de la Căpușu Mare, a fost comis de Covaciu, care conducea fără permis, a douăsprezecea oară în acest an. Unul dintre cei care se afla cu el în mașină a murit la spital.

Şi-a ucis prietenul

A 12-a oară când a urcat la volan, fără permis, interlopul și-a ucis prietenul într-un accident rutier și a fugit de la fața locului. Interlopul obișnuia să se filmeze în timp ce făcea manevre periculoase la volan.

În mașina condusă de Covaci se mai afla un bărbat pe scaunul din dreapta și o femeie pe bancheta din spate. Prietenul său a murit după 2 săptămâni de spitalizare.

Vinovatul a intrat cu mașina pe contrasens, apoi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar. Imediat după impact, interlopul care nu avea permis a fugit doi kilometri de la fața locului până când l-au prins polițiștii.

Lăsat liber în luna mai 2023

Judecătorii l-au lăsat liber în luna mai 2023, iar la puțin timp a băgat în spital 8 persoane, în accidentul de la Căpușu Mare.

De-a lungul timpului, interlopul s-a filmat pe rețelele de socializare cum conduce haotic, ignoră regulile de circulație și își amenință rivalii cu maceta și cu sabia.

Şoferul este acum cercetat penal pentru patru infracțiuni și riscă ani grei de închisoare.

author avatar
Andrei Ștefan