AcasăNewsL-am invins pe Igas! S-au deblocat pensiile pentru politisti

L-am invins pe Igas! S-au deblocat pensiile pentru politisti

In urma dezvaluirilor din „National” despre lovitura de forta prin care Traian Igas a incercat trecerea Ordinei Publice la Primarii, proiectul a fost cel putin amanat.

Dezvaluirile publicate zilele trecute in ziarul nostru l-au facut sa dea inapoi pe Traian Igas

De asemenea, ziarul nostru a publicat in exclusivitate informatii despre bataia de joc la care sunt supusi mii de politisti care fusesera convinsi sa-si depuna dosarele de pensionare. Si care erau disperati pentru ca nu li se calculau pensiile, intarzierile urmand a se intinde pe cateva luci de zile.

Pentru incredibilul motiv ca, dupa cum am descoperit, programul de calcul al pensiilor nu era functional! Pentru a drege busuiocul, cei de la conducere s-au mobilizat si, incepand de ieri, totul a devenit functional. Asa ca nenumaratele cadre care au slujit zeci de ani „haina tarii” in Ministerul de Interne pot sta linistiti ca isi vor primi in sfarsit pensiile. Atat cat sunt, mici sau mari. Asa ca, domn’ ministru, vezi ce inseamna sa iesi din rand si sa ne citesti?

 

author avatar
Catalin Tache
1.082 afisari

2 COMENTARII

  1. NU MI SE PARE NORMAL CA CEI DATI AFARA SI AVAND 10-15 ANI VECHIME A PRIMEASCA PENSIE.
    SA LI SE DEA PENSIE LA IMPLINIREA VARSTEI DE PENSIONARE CA PT CIVILI DACA TOT AU ABROGAT GUVERNANTII LEGEA 164 CU PENSIILE MILITARE ….

  2. GREA ESTE DESPARTIREA DE COMUNISM DE PRIVILEGII,TOVARASI MILITIENI VRETI SA VI SE SPUNA POLITISTI,VA INSELATI,TOT MILITIENI A-TI RAMAS,DACA ERAM IN FRANTA,EI AU POLITIA,SUBORDONATA PRIMARIEI,EI NU AU FOST COMUNISTI CA TOT M.A.I. LA PACHET,RUSINE MILITIENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger