AcasăNewsL-a amenințat cu moartea pe prinţul Harry și a ajuns la închisoare

L-a amenințat cu moartea pe prinţul Harry și a ajuns la închisoare

Un tânăr care l-a ameninţat cu moartea pe prinţul Harry al Marii Britanii, pentru că s-a căsătorit cu „metisa” Meghan, a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare.

Sursa foto Twitter

În august 2018, la câteva luni de la nunta lui Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle, prinţul a fost vizat de un mesaj publicat pe Twitter, în care era ameninţat cu moartea.

Într-o imagine, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles era prezentat cu o armă îndreptată spre el, iar desenul era însoţit de mesajul „trădător de rasă” şi de o svastică.

Sursa foto Twitter

Autorul mesajului, un student vârstă de 19 ani, a fost identificat şi pus sub acuzare pentru incitare la acte teroriste. După ce a pledat vinovat, tânărul a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare.

Sursa foto Twitter

A fost pentru prima dată când prinţul Harry a fost subiectul unor ameninţări cu moartea deoarece a ales să se căsătorească cu o metisă. În schimb, Meghan Markle a fost frecvent subiectul comentariilor şi insultelor rasiste pe reţelele de socializare.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger