AcasăNewsKremlinul neaga zvonurile ca Putin ar fi decis sa paraseasca mai devreme...

Kremlinul neaga zvonurile ca Putin ar fi decis sa paraseasca mai devreme lucrarile summit-ului G 20

La cateva ore dupa ce s-a vehiculat ca, nemultumit de atitudinea pe care au avut-o, la adresa Rusiei, liderii occidentali prezenti la reuniunea de la Brisbane, Putin ar fi decis sa paraseasca intrunirea mai devreme decat fusese preconizat, purtatorul de cuvant al presedintiei ruse a negat categoric aceste zvonuri.

Un reprezentant al administratiei prezidentiale ruse a negat categoric aceasta varianta. Potrivit presei de la Moscova, Dmitry Peskov, purtator de cuvant al Kremlinului, a catalogat speculatiile drept „lipsite de sens”. Ca urmare, seful statului rus isi va respecta agenda intrunirilor din cadrul acestui summit la care participa, printre altii, presedintele american, cancelarul german, premierul britanic, dar si cel canadian si australian.

Despre Vladimir Putin s-a spus, sambata ca, suparat ca presedintii statelor din Vest au pus accent pe rolul avut de actiunile Moscovei in adancirea crizei ucrainene – unii cerand chiar Rusiei sa paraseasca teritoriul statului condus de Porosenko – liderul rus ar fi decis sa-si scurteze programul de pe agenda si sa paraseasca duminica, insa inainte de termenul preconizat, reuniunea care are loc la sfarsitul acestei saptamani in Australia.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger