AcasăNewsKremlinul confirma: Vladimir Putin a divortat in mod oficial!

Kremlinul confirma: Vladimir Putin a divortat in mod oficial!

MOSCOVA : Kremlinul a confirmat, miercuri, ca presedintele rus Vladimir Putin a divortat in mod oficial de sotia sa Liudmila, alaturi de care a trait aproape 30 de ani si de care a anuntat, in vara anului 2013, ca va divorta.

Mentiunea „casatorit” a disparut din biografia lui Vladimir Putin postata online pe site-ul presedintiei ruse. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al presedintelui, Dmitri Peskov, care a precizat, miercuri, ca „divortul a avut loc”, fara a oferi alte detalii. Stirea a fost preluata de televiziunea publica din Rusia, precum si de alte publicatii internationale.

Vladimir Putin a surprins intreaga tara, in iunie anul trecut, cand, alaturi de Liudmila, a anuntat ca s-a despartit de cea alaturi de care a trait aproape trei decenii, intr-un interviu televizat.

„A fost o decizie comuna „, declara atunci Putin , in timp ce sotia lui a spus ca „a fost o decizie luata de comun acord, iar casatoria noastra s-a incheiat deoarece nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propia viata”. „Este un divort civilizat”, a mai precizat Liudmila, fara sa anunte daca s-a pronuntat o hotarare cu privire la divort.

Singurele informatii personale publicate in biografia presedintelui le vizeaza, acum, doar pe fiicele sale Maria si Katerina.

Sursa: news.am/rus

author avatar
Alina Costache
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger