AcasăNewsKovesi si Iacob, la CSM. Sefa DNA: vom prezenta cereri pentru administrare...

Kovesi si Iacob, la CSM. Sefa DNA: vom prezenta cereri pentru administrare de probe

Atat Laura Codruta Kovesi, cat si procurorul sef adjunct al DNA, Marius Iacob, au ajuns miercuri dimineata, cu putin inainte de ora 10, la Consiliul Superior al Magistraturii.

UPDATE: Sefa DNA a parasit sediul Consiliului Superior al Magistraturii dupa doar cateva zeci de minute. Ulterior, CSM-ul a anuntat oficial ca atat Kovesi, cat si Iacob urmeaza sa ajunga din nou in fata Sectiei pentru procurori, de aceasta data pe 9 mai, la aceeasi ora – 10.

Cei doi urmeaza sa fie audiati de catre reprezentantii Sectiei de procurori de la CSM, odata ce Inspectia Judiciara a inceput o actiune disciplinara la adresa lor. De altfel, pana sa ajunga sa isi sustina punctul de vedere – cu probe, din cate a precizat sefa DNA, Laura Kovesi a facut cateva declaratii in fata jurnalistilor.

„Este o procedura care nu este publica, ne-am prezentat, vom prezenta cereri pentru administrare de probe, cereri in aparare, si o sa vedem rezultatul (…) fiind o procedura nepublica nu pot sa fac alte comentarii, ca atare multumesc”, a punctat Kovesi.

sursa foto: captura B1TV

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger