AcasăNewsKovesi: Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Sunt situatii in care...

Kovesi: Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Sunt situatii in care dai clasari

Laura Codruta Kovesi a impulsionat activitatea DNA

Sefa DNA anunta cat se poate de clar ca nu va demisiona, pe fondul deciziei de clasare a acuzatilor in cazul fostilor ministri, in dosarul Microsoft si subliaza ca a sesizat Inspectia Judiciara si ca asteapta hotararea acestui for.

Intrebata, intr-o interventie telefonica la Digi24, daca ia in calcul sa plece de la sefia Directiei, Laura Kovesi a dat urmatorul raspuns: „Nu, nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Atunci cand un dosar se inregistreaza la DNA printr-o sesizare, nu este in 100% din cazuri posibilitatea sa faci rechizitorii. (…) Sunt situatii in care dai clasari. Rolul procurorului este acela de a administra probe”.

Sefa DNA sustine, totodata, ca tot ce putea face intr-o astfel de situatie a si facut, si anume a sesizat IJ-ul. „In momentul in care am sesizat ca un procuror a gresit, am sesizat Inspectia Judiciara. Asteptam o solutie de la Inspectia Judiciara cu privire la acest aspect. Eu alte parghii legale in astfel de situatii nu am la indemana”, a sustinut Kovesi, la postul TV amintit.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger