AcasăNewsKovesi, in campanie de rebranding

Kovesi, in campanie de rebranding

Andreea Esca a dat startul rebrenduirii Laurei Codruta Kovesi

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi,  este in schimbare de imagine pentru a impresiona Europa, in incercarea de a deveni sefa procurorilor din UE. Astfel, intoarsa in tara plina de emoţie pentru succesul voturilor pro, ”Zeita” vrea sa-si schimbe imaginea. Cosmetizarea pusa la cale atinge deja cote alarmante: se vrea din nou anonima, gospodina si viitoare mama.  

Andreea Esca a dat startul rebrenduirii Laurei Codruta Kovesi

Kovesi a socat pe toata lumea, de la detinutii pe care i-a ”decapat”, pana la cei pe care i-a obsedat cu declaratiile date intr-un interviu. Aceasta a marturisit, plina de emoţie şi sensibilitate, ca si-ar dori sa devina mama si ca aceasta ar fi cu adevarat cea mai mare provocare. Ea a marturisit ca cel mai mare regret al sau este ca nu are copii. In discutia despre ecuatia parinte-cariera, Laura Codruta Kovesi a spus ca isi admira colegele din DNA care aveau copii si isi faceau si meseria, le-a vazut ca s-au descurcat si tocmai de aceea nu crede ca un copil ar incurca-o in ceea ce are de facut. ” Imi doresc copil. Daca se va intampla, foarte bine!”, a spus aceasta. Fosta sefa a DNA a vorbit si despre copilaria sa, despre parinti si bunici, despre viata sportiva, dar si despre subiectul momentului – candidatura sa la sefia Parchetului European. Pe de ala parte ”Zeita” a subliniat ca daca nu va fi aleasa sefa procurorilor din Europa se gandeste foarte clar la o candidatura in politica. Ea accede pentru postul de procuror-sef european al viitorului Parchet European, o institutie care se va ocupa din 2020 cu investigarea fraudelor cu fonduri europene si TVA.

Copilaria baschetbalistei

Laura Codruta Kovesi a vorbit si despre copilaria ei. „Eram destul de energica. Tot timpul am avut vanatai. Ma jucam cu fratele meu. Cred ca l-am terorizat, dar ma iarta acum. Bunicii m-au invatat sa ma rog. Cred in Dumnezeu. Merg la biserica. Inainte de audierea in Parlamentul European, am fost la o biserica din Belgia. A fost o slujba impresionanta. A fost extraordinar”, a spus acesta.  Kovesi mai spune ca a facut baschet iar antrenorii o strigau ”Codra”. Totodata, Kovesi, fosta Lascu, povesteste ca tatal sau a influentat-o in cariera. ”Tata a spus sa ma fac notar ca e o meserie pentru femei, nici eu nu eram foarte decisa. Am luat in serios stagiile de practica pe care le-am facut, iar in anul 3 am stiut ca ma voi face procuror. Au fost multi profesori buni care m-au invatat. Nu as schimba nimic din ceea ce am facut. Nu am regretat parcursul. Mi-a placut mult ceea ce am facut”, a spus ”Zeita”. Printre profesorii cu care a invatat  Kovesi Drept se numara si fostul profesor universitar, doctor Matei Basarab, decedat in 2016.

author avatar
Ramona Feraru
1.052 afisari

6 COMENTARII

  1. Profesorul Matei Basarab a predat timp de 55 ani la Facultatea de Drept a U.B.B.Cluj , Facultatea ” Dimitrie Cantemir Cluj si alte facultati din Oradea , Arad , Timisoara , Targu-Mures , fiindu-i studenti Augustin Zegrean , , Daniel Morar , Victor Ciorbea , Emil Boc , Laura Codruta Kovesi , Gheorghita Mateut si altii. A predat drept penal judiciar , penal special , procedura judiciara, statistica judiciara si criminalistica . Spunea ” In penal ar trebui sa fie CELE MAI PUTINE SCHIMBARI . OMORUL E OMOR , FURTUL E FURT , CORUPTIA E CORUPTIE , INCHISOAREA E INCHISOARE , ARESTAREA E ARESTARE ” Si ce justitie avem in prezent? Din 24 aprilie 2013 , profesorul Basarab locuia cu sotia sa , Maria , INTR-O CAMERA DINTR-UN CAMIN DE BATRANI , n-a avut ” onoarea ” unor politicieni bugetari ce locuiesc in vile intanse pe doua strazi si cu vacante petrecute la Copacabana sau Maldive . Eminentul Matei Basarab a murit demn in noaptea de 25 aprilie 2016 , un roman adevarat care a facut si face cinste neamului romanesc . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

  2. Daca Codruta noastra va ajunge procuror-sef european si se va ocupa de investigarea fraudelor cu fonduri europene si TVA,si o intreba cineva ce inseamna asta va spune ca a jucat baschet si vrea un copil

    • Idiotul satului si postarile lui infantile , numai bune de tras apa si trimise la canalul cu reziduri . Asta refuza sa posteze indicatiile primite in plic si improvizeaza de rasu-curcilor , pute pamantul de fuduli tiraspolezi .

  3. Anusnymous , esti disponibil ? TE-AM TUCAT CUKURU , VEZI SA NU TE AXFISIEZI , PIERDE PROPAGANDA STALINISTA UN LINGAU DEVOTAT ! MAI AI SILICON EXCITANT IN BOTOX , ZBURDALNICULE NESATUL ?

  4. Tare – pulitica UE cu pulitica Luluti. Asta i plamada jurnalistul adevarat te colacesti ca o cobra si hatz ai dai cu muci in ochi!
    De cand face pulitica un procuror, donsoara?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger