AcasăNewsKovesi, flancată de gărzi de corp, luată la întrebări de liderul AUR:...

Kovesi, flancată de gărzi de corp, luată la întrebări de liderul AUR: „Vă e frică de ceva?” – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Victor Ponta

Șefa Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kovesi, se află în aceste zile în România. Recent, au apărut câteva imagini în care fostul procuror șef al DNA-ului apare mergând pe Calea Victoriei, din Capitală. În timp ce se deplasa pe stradă, Kovesi a fost luată la întrebări de către liderul AUR. Mai ales că aceasta a fost surprinsă „flancată” de mai multe gărzi de corp, din câte a remarcat politicianul.

Iar liderul AUR a vrut să afle de ce are nevoie aceasta de atâția bodyguarzi. „Doamna procuror, dar de ce aveți atâția bodyguarzi după dumneavoastră? Patru gărzi de corp, care e problema? Vă e frică de ceva? Cam ciudat!”, este auzit liderul AUR în înregistrarea video.

Kovesi a ales, însă, să nu răspundă întrebărilor ce i-au fost adresate de către George Simion. A așteptat la semafor, alături de cei patru bărbați care o însoțeau, până s-a făcut verde și au putut să traverseze.

Ponta: Bravo George Simion pentru întrebare și filmare

Imaginile au fost postate pe pagina sa de Facebook și comentate și de către fostul șef al Guvernului, Victor Ponta. Care consideră că scena denotă „parvenitism„ și „aroganță”.

„Credeam că Doamna Kovesi e foarte “ iubită” și nu are nevoie să fie păzită în mijlocul Bucureștiului mai ceva decât Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea că pe Calea Victoriei din București o atacă rachetele lui Putin ! Recunosc că nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat – oare așa de populară este Doamna Kovesi în România încât îi trebuie 5 paznici? Sincer – toată scena arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician. Eu credeam că o apăra oricum “focile” de orice pericol😃! Bravo George Simion pentru întrebare și filmare 👏”, a ales să transmită fostul premier Ponta, pe Facebook, marți seară târziu.

author avatar
Andrei Coman
1.017 afisari

14 COMENTARII

  1. Mai crede cineva că baschetbalista chiar a condus procuratura și că are ceva putere la Bruxelles?

  2. IN ROMANIApune catuse la foc automat si mascati faceau circ apoi judecatori ii salva.D cind e la uniune na pus catuse ca sa crestinizat merge la biserica.

  3. Tzatza proasta de la tzara, ridicata de animalul de Qiorete pentru razbunari politice, nimic mai mult.

  4. Fereasca Dumnezeu sa atace rachetele lui Putin Calea Victoriei! Asta se poate preveni doar printr-o plotica externa desteapta, pe care se pare ca n-o avem… 🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger