AcasăNewsKovesi: Exista suspiciuni legate de diagnosticul pus lui Adrian Nastase

Kovesi: Exista suspiciuni legate de diagnosticul pus lui Adrian Nastase

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a declarat exista suspiciuni legate de diagnosticul pus lui Adrian Nastase, motiv pentru care DNA a demarat o ancheta.

Ideea precum ca Adrian Nastase ar fi suferit rani grave in urma tentativei de suicid nu este agreata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, motiv pentru a fost demarata o ancheta privind diagnosticul pus lui Adrian Nastase, asupra caruia planeaza suspiciuni.

Potrivit procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, in cadrul anchetei urmeaza sa se stabileasca atat daca mandatul de executare a fost pus in aplicare corect, precum si documentele medicale.

„Dosarul a fost deschis pentru a se verifica modul in care s-a pus in executare mandatul, demersurile facute de politisti, documentele medicale emise in cursul zilelor anterioare. Daca politistii au calitatea de politisti in politia judiciara si daca voi constata ca n-au facut toate demersurile, le voi retage aceasta calitate”, a declarat Kovesi, citat de Realitatea TV.

Totodata, aceasta a subliniat ca incidentul de miercuri, respectiv tentativa de suicid, a avut loc, insa suspiciunile planeaza din cauza celor trei diagnostice diferite care au fost puse lui Adrian Nastase. Din acest motiv, marti, medicul Serban Bradisteanu a fost dus la DNA pentru audieri.

author avatar
Ionut Zgimbau
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger