AcasăNewsKovesi: episodul de astazi nu este o infrangere

Kovesi: episodul de astazi nu este o infrangere

Laura Codruta Kovesi

In cadrul primului sau mesaj transmis dupa ce presedintele Iohannis a semnat decretul prin care a fost revocata din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a tinut sa puna ca DNA-ul este o „institutie matura, profesionista”, care „a demonstrat ca legea este egala pentru toti si nimeni nu este prea puternic pentru a se sustrage in fata legii”.

„Da, coruptia poate fi infrunta. Nu, episodul de astazi nu este o infrangere”, a mai sustinut Laura Codruta Kovesi, de la sediul DNA, avandu-l in stanga sa pe adjunctul Iacob si flancata de mai multi colegi procurori, care au coborat din birouri pana sa inceapa declaratia de presa sustinuta de aceasta.

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari

4 COMENTARII

  1. D-na Kovesi nu i-a prins pe corupti, s-o lase mai moale cu asta, a fabricat probe false pentru a distruge clasa politica romaneasca, ma bucur ca a fost revocata.

  2. Asta a luat-o pe urmele lu Sică Mandolină, bate câmpii. Afirmațiile ei sunt exact invers. Corect este ,,nu, corupția nu poate fi înfrântă, cel mult diminuată”. Nimeni în lume nu a înfrânt corupția. Și ,,da, epissodul de azi este o înfrâgere”. Este chiar o rușine să ți se spună să pleci acasă pe motiv de incompetență.

  3. Nu nimica nu moare totu se transforma. Ex Legiunea de Onoare sa o lasi la Ambasada Romaniei din Siria ca Asad pt dezonoare la onoare. Pupicuri si succesuri la sibieni. Se pregateste ultima celula a canpului tactic Cluji se incalzasti pe margini US Embesy.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger