AcasăNewsKovesi, despre dosarul penal: sunt cam multe coincidente aici

Kovesi, despre dosarul penal: sunt cam multe coincidente aici

La cateva zile dupa ce s-a intors de la Bruxelles, unde, in urma audierii in fata celor doua comisii tehnice, a obtinut cele mai multe voturi din randul celor trei candidati la prima functie in cadrul viitorului Parchet European, fosta sefa a DNA-ului a vorbit din nou despre coincidente.

De aceasta data tot cu legatura la dosarul ce o vizeaza, intrumentat de Sectia speciala de la Parchetul General, cea privind Investigarea infractiunilor din Justitie, for in fata caruia Laura Codruta Kovesi urmeaza sa ajunga din nou, pentru a doua oara, saptamana viitoare. „Este clar ca aceasta chestiune cu dosarul penal, care vad ca este plin de coincidente. Am inteles ca s-a inceput urmarirea penala exact inainte de a merge la audiere ( in PE – n.n), dupa ce era un dosar vechi de un an de zile, dar o alta coincidenta este dupa ce m-am intors (…) primesc citatie pentru 7 martie, cand se voteaza din nou si se decide in Parlamentul European. Iarasi coincidenta (…) sunt cam multe coincidente aici. Sa vedem cat de mult afecteaza. (…) Ceea ce a tinut de mine am facut, din punct de vedere tehnic, ca profesionist, eu treaba am terminat-o. Acum este o decizie politica”, a sustinut Kovesi, la Europa Fm.

Totodata, in acelasi interviu acordat, vineri, Andreei Esca, fosta sefa a DNA a mentionat ca „mi-am depus candidatura singura si m-am bazat pe mine”, alegand sa sublinieze si ca nu a avut „asteptari” la o sustinere din partea Guvernului de la Bucuresti.
sursa foto: captura youtube

117 afisari

2 COMENTARII

  1. Tovarasa procuror sef al UE se mira degeaba,metodele si mijloacele folosite precum coincidentele au fost inventate de domnia sa,in perioada mandatelor de la PG si DNA,iar acum sunt deja brevetate.Deci,da,te miri de brevetele lasate in urma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger