AcasăNewsKovesi, cheia parteneriatului strategic cu SUA

Kovesi, cheia parteneriatului strategic cu SUA

Dupa Hans Klemm , parteneriatul se imbolnaveste de deces fara Kovesi in motul anticoruptiei

Hans Klemm, ambasadorul SUA, mai are putin si va cuvanta si la sedintele asociatiilor de proprietari. Sigur va gasi el modalitatea prin care sa includa pastrarea linistii de la bloc, intre 14:00 – 17:00, in parteneriatul strategic. Si de Kovesi va vorbi, normal, caci femeile de serviciu sunt corupte sa bata covoarele locatarilor, iar DNA trebuie sa ia masuri.

Dupa Hans Klemm parteneriatul se imbolnaveste de deces fara Kovesi in motul anticoruptiei

Au vreo legatura prostiile astea cu parteneriatul strategic romano-american? Teoretic, nu, dar le gaseste Klemm rostul, dupa cum i l-a gasit si Codrutei Kovesi.

Fara Codruta, rachetele Patriot nu zboara

Ambasadorul s-a intalnit cu femeile cele mai cele din Romania. Probabil niste doamne bine, de care, spre mandria mea, nu am auzit. Dintre ele, eu am auzit numai de Elena Calistru, de la Funky Citizens, un ONG unde ea este presedinte si vanator. Vaneaza corupti pe banii lui Soros. Este colega de ideologie cu domnul Codru Vrabie, cel care afirma ca Romania poate primi oricand 350.000 de refugiati. Ba chiar un milion, care vor fi cazati in casele romanilor care au plecat la munca in Spania, Italia sau oriunde. In fine, nu asta e problema. Ci faptul ca, fara nicio legatura cu momentul „Women of Romania 2018”, la care participa, Klemm a virat subiectul spre parteneriatul strategic. Si ce mandrete de parteneriat! Numai lucruri bune s-au intamplat acolo, ca de aia are el incredere deplina in DNA si conducerea sa. Procurorii condusi de Kovesi au colaborat minunat cu cei americani la combaterea crimei organizate si a coruptiei. Iote ce frumos randuieste el vorbele, vezi? Or fi colaborat si la masluirea dosarelor? La falsificarea probelor? Si la santajarea inculpatilor? Cine de la cine o fi invatat? Ca eu m-am retras de ieri din parteneriatul asta strategic multilateral dezvoltat, si-i astept pe americani sa-mi dea inapoi banii cheltuiti, e problema mea.  A lui Klemm, insa, e sa-i lamureasca pe romani de ce ii ia de prosti, bagandu-le pe gat, in continuare, o Kovesi cu termenul de conspirativitate expirat.

author avatar
Valentin Boeru
2.231 afisari

2 COMENTARII

  1. REVOLTATOR
    Ce pensie are T.Toader si câte surse de venit are?
    Asta trăieste într-o altă realitate! Statul român i-a plătit lui Tudorel Toader, în 2017, o pensie de 327.176 de lei. Da, peste 27.000 de lei pe lună. Da, oameni buni, 270 de milioane lei vechi pe lună!
    La pensie, Toader mai adaugă 15.000 de lei de la Guvern, indemnizația/salariul de ministru, 10.000 lei de la universitatea unde și-a promovat deja băiatul în perspectiva unei succesiuni firești, și 5.500 lei pentru participarea la ședințele CSM, unde reprezintă interesele infractorilor. Pe lună! Noi, românii îi plătim acestui personaj peste 57.000 de lei pe lună!!! Adică peste o jumătate de miliard lei vechi!!!
    Conform declarației de avere depusă la numirea în funcție, pe lângă ce-ați citit mai sus se adaugă și niște firfirei primiți de la Universitatea București și de la Universitatea Titu Maiorescu. Plus niște drepturi de proprietate intelectuală…

    https://www.scribd.com/document/373039568/Declaratie-de-avere-nr-14-28-02-2018-pdf#from_embed

  2. Da dar il si poti trimite acasa ca sustine o corupta revocata de un ministru al justitiei cu mult mai multa scoala ca el!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger