AcasăNewsKovesi acuza existenta unor "atacuri foarte agresive"/"campanii platite de decredibilizare a DNA"

Kovesi acuza existenta unor „atacuri foarte agresive”/”campanii platite de decredibilizare a DNA”

Nu procurorul sef al DNA poate suspenda din functie sau sanctiona un procuror, ci CSM-ul - a subliniat Kovesi

Toate speculatiile si comentariile aparute in spatiul public in ultima perioada, in special dupa autodenuntul deputatului Ghita, sunt vazute de catre sefa DNA ca parte a unei adevarate campanii indreptate asupra institutiei pe care o conduce.

Are o explicatie pentru valul de "dezvaluiri" din ultima perioada

Kovesi a evitat sa faca referire la propria persoana, desi a fost intrebata cum anume comenteaza dezvaluirile in privinta presupusei sale prezente in podgoria apartinand parlamentarului care a formulat, in urma cu o saptamana, un autodenunt la Parchetul General. In schimb, a facut referire la echipa procurorilor anticoruptie, per ansambu. Si a acuzat o campanie de denigrare. Atat in cazul „Black Cube”, cat si al presupusului plagiat.

„Sunt atacuri foarte agresive in ultima perioada de timp asupra DNA, din partea persoanelor pe care le cercetam”, a sustinut Laura Kovesi, inainte sa intre la sedinta CSM, in care compare o colega procuror, sefa Directiei Nationale Anticoruptie vorbind, totodata, despre o „campanie extrem de agresiva pentru decredibilizarea activitatii DNA”, dar si despre „campanii platite de hartuire” si „decredibilizare a DNA”. Pe de alta parte, Kovesi a subliniat faptul ca anchetatorii DNA nu s-ar lasa speriati de toate aceste atacuri. „In niciun caz nu ne intimideaza”, a conchis Kovesi.

256 afisari

2 COMENTARII

  1. Doamna keovesi nu dvs. sunteti DNA, acesta institutie este a Romaniei si are scopuri si atributiuni precise, dvs. ati transformat aceasta institutie intr-o fedua cu caracter politic si denigrator pt. romani cercetati. Cine va da dreptul sa umiliti oameni chemati la DNA, cine sunteti de fapt si pe cine slujiti pt. ca in ultimul timp vad dvs. ca persoana sunteti contestata si de cei mai mari sustinatori ai dvs. Pentru a lamuri aceste situatii singura solutie si onorabila in acelasi timp este sa va dati DEMISIA>

  2. Oare de ce aceasta campanie de denigrare coincide cu chemarea lui Vasile Blaga la DNA?!
    Rectorul UV Timisoara este nepotul lui Vasile Blaga, d-na Kovesi a sustinut teza de doctorat la UV Timisoara….
    Sa fie doar o coincidenta sau dl Blaga si MAFIA condusa de acest militian betiv cu binecuvantarea marinarului betiv(BASESCU)nu vor sa renunte la miliardele furate si la orgiile si dezmatul pe care l-au facut pe spatele nostru?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger