AcasăNewsKovesi a mers la politie pentru controlul judiciar: "Sunt parte a unei...

Kovesi a mers la politie pentru controlul judiciar: „Sunt parte a unei campanii de hartuire, de intimidare”

Desi abuzurile s-au petrecut sub ochii ei, Laura Codruta Kovesi nu a fost deranjata niciodata cu vreo intrebare

Dupa ce sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a decis, joi, in ziua in care a stat ore bune la audieri, plasarea sa sub control judiciar pentur 60 de zile, fosta sefa a DNA-ului a vemit in prima parte a zilei de vineri la Sectia 18 de politie, pentru a respecta procedurile masurii impuse de procurori.

Dupa ce a parcurs pentru prima data acesti pasi, pana sa plece de la politie, Laura Codruta Kovesi a facut cateva declaratii in fara presei, exprimandu-si convingerea ca „tot ce s-a intamplat, cel putin in ultimele luni, are legatura cu participarea mea la aceasta procedura”, adica la procedura de selectie a procurorului sef al Parchetului European. „Se incearca prin orice mijloace oprirea mea de a ocupa aceasta functie pentru care am candidat. (…) Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire, de intimidare. Sunt un semn pentru ceilalti colegi din sistem care vor sa-si faca treaba”, a mai declarat fosta sefa a DNA.

Amintim ca procurorii au stabilit o serie de interdictii in acest caz, inclusiv aceea de a nu parasi tara fara acordul procurorului de caz, dar si aceea de a nu vorbi cu presa in privinta acestui dosar.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger