AcasăNews“Kosem” dispare. Vine “Dragoste infinita”

“Kosem” dispare. Vine “Dragoste infinita”

Serialul este realizat de aceiasi producatori care si-au pus amprenta pe serialele turcesti precum “Yaman”, “Ezel”, “Fatmagul”, “In Dragoste si in razboi”

Noul serial de la Kanal D, “Dragoste infinita”, se anunta unul exploziv. Atat datorita suitei exceptionale de actori, cat si subiectului serialului, o iubire intre doi tineri care provin din paturi sociale diferite.

Serialul este realizat de aceiasi producatori care si au pus amprenta pe serialele turcesti precum Yaman Ezel Fatmagul In Dragoste si in razboi

“Dragoste infinita” va fi difuzat incepand de luni, 20 martie, in locul serialului-fenomen “Kosem”. Kemal (Burak Özçivit, cel care a jucat rolul Malkacoglu din serialul Suleyman Magnificul) este un tanar sarac care traieste intr-un cartier modest. Tatal sau, Husein e barbier, iar mama sa, Fehime, ar vrea ca el si fratii sai (Tarik si Zeynep) sa fie fericiti. Kemal studiaza ingineria miniera si e in ultimul an de facultate, dar lucreaza la debarcader ca sa se intretina si sa-si ajute familia. Nihan (Neslihan Atagül, a jucat rolul Neriman in serialul Fatih/Harbiye – Un destin la rascruce), care este pictorita, locuieste in cealalta parte a orasului si provine dintr-o familie bogata. Are un frate geaman, Ozan, isi asculta tatal, pe Onder, dar mama lor, Vildan e o femeie mai egoista care-si vede numai de-ale ei.

In Turcia Dragoste infinita a facut furori inca de la primul episod

Ea vrea s-o marite pe Nihan cu Emir, desi fata nu-l iubeste. In schimb Emir este indragostit de ea si ar face orice s-o castige.

Din autobuz, in apa

Kemal si Nihan se intalnesc pentru prima oara intr-un autobuz, moment in care Nihan ii deseneaza portretul, fara ca el sa stie, portret care urmeaza sa faca parte dintr-o noua expozitie. O luna mai tarziu, de ziua lui Nihan, Kemal si prietenul sau Salih vad desenul intr-un mall. Seara, Nihan da o petrecere la care ii invita si pe Emir si Yasemin, prietena ei. Pe parcursul petrecerii, Emir il loveste pe un barbat care danseaza cu Nihan, din gelozie. Nihan se supara si pleaca de la petrecere, cu gandul sa faca o plimbare cu iahtul, dar ambarcatiunea pare blocata pe cheu din cauza sforilor. In incercarea de a dezlega iahtul, Nihan cade in apa de unde este salvata de Kemal.

Revederea

De aici, incepe idila lor, insa Emir, gelos, tese o intriga si il determina pe Ozan sa ucida o fata, si astfel, pentru ca il scapa de inchisoare pe Ozan, Nihan e obligata sa se casatoreasca cu Emir. A doua zi Kemal o cere si el de sotie, dar ea e nevoita sa refuze, fara sa-i spuna acestuia de ce. Kemal se intristeaza apoi pleaca la Zonguldak cu serviciul. Dupa 4 ani, la mina unde lucreaza are loc un accident in care el salveaza viata managerului Hakki, care il promoveaza ca asistentul sau. Dupa inca un an Kemal revine in Istanbul ca om de afaceri (primeste si o mostenire trecuta pe numele sau) si colaboreaza cu Emir, dar incepe s-o recucereasca pe Nihan. Iubirea celor doi va fi pusa la grea incercare si acestia vor trebui sa depaseasca nenumaratele obstacole ce stau in calea fericirii lor…deja cunoasteti ca imaginatia scenaristilor turci este una extrem de bogata.

author avatar
Nicole Ionescu
5.923 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger