AcasăNewsKlaus Iohannis: "Voi fi un presedinte care respecta Constitutia in litera si...

Klaus Iohannis: „Voi fi un presedinte care respecta Constitutia in litera si spiritul ei”

Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, a fost investit in functia de sef al statului in cadrul unei ceremonii organizate la Curtea Constitutionala a Romaniei.

In fata a sute de invitati, majoritatea membri ai echipei sale de campanie, Iohannis a participat la eveniment alaturi de Traian Basescu, inca presedintele in functie al Romaniei.

Iohannis le-a multumit celor care l-au sustinut si celor care l-au votat, dar si membrilor Biroului Electoral Central, „pentru gestionarea foarte buna a procesului electoral”, si membrilor Curtii Constitutionale a Romaniei, „pentru celeritatea judecarii acestei spete importante”.

Iohannis a precizat ca vrea sa fie „un presedinte care respecta Constitutia in litera si spiritul ei” si ca „Romania lucrului bine facut nu se poate infaptui de azi pe maine sau peste noapte”.

Nu in ultimul rand, noul presedinte ales al Romaniei a anuntat ca „presedintele Romaniei, prin viziunea cu care vine, trebuie sa inspire natiunea romana, iar prin comportamentul public pe care il are, sa devina un etalon al societatii romane”.

author avatar
Cristi Ionita
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger