AcasăNewsKlaus Iohannis, vizită luxoasă la șeici, pe banii românilor. Ținuta cu care...

Klaus Iohannis, vizită luxoasă la șeici, pe banii românilor. Ținuta cu care Carmen Iohannis a atras toate privirile

klaus iohannisfoto: facebook.com/AdministratiaPrezidentialaRO

Președintele Klaus Iohannis efectuează în perioada 18-21 martie 2023 o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la invitația președintelui Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Șeful statului a vizitat duminică Masdar City, un oraș situat lângă Abu Dhabi, după ce sâmbătă a vizitat Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei naționale.

Klaus Iohannis a mers însoțit de membri ai Guvernului

Alături de președinte, s-au aflat la Masdar City și membri ai Guvernului: ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, precum și ministrul Educației, Ligia Deca, scrie Mediafax.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita la Masdar City are loc şi pe fondul intensificării relaţiei la nivel guvernamental şi al semnării dintre România şi Emiratele Arabe Unite a unor memorandumuri de înţelegere în domenii vizând energia, educaţia şi tranziţia verde şi cea digitală.

„Vizita Preşedintelui Klaus Iohannis a fost centrată pe zona de campus şi laborator în aer liber a Masdar City, teren de testare pentru transportul şi respectiv pentru arhitectura urbană sustenabile. Având în vedere tendinţa ascendentă a urbanizării în România, similară altor ţări europene, decarbonizarea eficientă a oraşelor joacă un rol important în limitarea efectelor schimbărilor climatice”, se mai arată în comunicatul de la Palatul Cotroceni.

Şeful statului român este însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, în timpul vizitei sale în Emirate. Pentru vizita de sâmbătă, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albastră, alături de o eșarfă de aceeași nuanță şi și-a ținut părul desfăcut.

Prima Doamnă a purtat și o pereche de ochelari de soare, după cum se poate observa din fotografiile publicate de Administrația Prezidențială, în care mai apar și alte femei, unele dintre ele fiind acoperite total, din cap până în picioare.

author avatar
Andreea Vlad
1.056 afisari

16 COMENTARII

  1. KlauSS Werner, se pisă pe toți, in special pe români. Basescu-Petrov, sugar, copil mic lângă neamțul corupt

  2. Ăștia nu fac decat sa se plimbe, turism pe banii noștri.
    Văd o grămada de președinți, de la Biden la Macron la Zelenskyy la toti ceilalți și Prim Miniștri din țările unde ei au mai multă putere decât președintele: Boris Johnson, Sunak actualul din UK, OLAF Scholtz, toti!!!!
    La unele intalniri, rar, își iau consoartele.
    Dar la majoritatea întâlnirilor se duc singuri si stau puțin!!!!
    Al nostru o scoate non stop pe consoarta si peste tot prelungesc vizitele doar sa se plimbe si sa viziteze pe acolo pe banii noștri in lux!
    Sa se ducă in vacante pe banii lor!!!
    Incredibil, toti merg si stau un pic – trei zile a fost considerată ca o vizita neobișnuit de lunga a lui Xi la Moscova si s-a dus singur!
    3 zile vizita lunga!!!
    Niciunul nu se duce de at o zi doua ai noștri stau peste tot amândoi câte o săptămâna si nici măcar nu suntem importanți își fac de drum au o nesimțire fantastica!

  3. Ii doare exact în cur.
    Mai au un an și li se pare ca li se cuvine…
    Nici nu vor suferi nici o pedeapsa terestra…
    Singura pedeapsa vine de sus. Și vine sigur.
    Judecata aia nu poate fi amânată, influentata

  4. KlauSS IohanniSS, în călătoriile sale de plăcere, nu aduce niciun beneficiu României, doar dansului și soției sale. Egoiști care nu au avut copii pentru că s-au gândit doar la ei înșiși, așa că în călătoriile lor de lux, se gândesc doar la ei înșiși, cheltuind milioane pe huzur, oamenii de rând nu-l interesează, din partea lui pot muri de foame sau sa plece în Germania sa fie argați la familia lui de acolo

  5. Doamna Andreea,te rog frumos,cand mai scrii despre ” Seful statului ” nu uita sa adaugi „mafiot si esuat „. Cat despre prima doamna Carmen,poti sa precizezi,” prima doamna hoata a Tarii ” .Convoata noaptea ca hotii la DNA pe usa din dos.Stii doar ca astia doi,au infiintat la Sibiu un grup infractional organizat,si au incercat cu acte false sa fure un imobil propietatea statutlui.Dovaditi in Justitie.Au incasat pt. acel imobil un milion trei sute de mii de lei chirie.Bani pe carte refuza sa-i inapoieze statului,dupa cum a declarat ” neputincios ” ANAF-ul. Daca tot le faci plecaciuni,macar informeaza cititorii corect. Ce, ti-e frica ? doar sunt lucruri stiute,publicate .

  6. Bai, ce ajuns si colonia aceea de rahat de la Bukale, ca toti sa se pise la astia in cap !! Pana si afrikanii aia mici si salbatici rad si cu kurkubeul de dulapul nazist, asta inseamna sa fii cu adevarat mafiot, pur si simplu ignora pe toata lumea, il doare fix in karici de oamenii care mor de foame in colonie !! Da, bai romanasilor, asta inseamna progres si civilizatie, doar ce a-ti crezut voi ca o sa vea dea si primarul maimutzelor din Bukale, celebrul cap patrat de Plikusor Ban, sa mancati in fiecare zi ? Ha ha ha 🙂 IN afara de banane, nimic altceva 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger