AcasăNewsKlaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată”

Klaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată”

Klaus IohannisKlaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată”

Președintele Klaus Iohannis a mai transmis un îndemn către populație în contextul crizei uriașe prin care trece țara noastră în valul 4 al pandemiei de Covid-19.

Șeful statului a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de ultimă oră în care admite că situația din spitale este catastrofală. Acesta a confirmat că România primește sprijin din mai multe state UE, dar cheia este la noi: „Nimeni nu se poate vaccina în locul nostru”.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se vaccineze. Acesta a subliniat că toate statele din vestul Europei au reușit să domolească și să țină sub control pandemia de Covid-19 prin vaccinare.

Totodată, în mesajul său, președintele afirmă că în acest moment nu mai există niciun loc liber la terapie intensivă în spitalele din România.

Președintele vorbește despre o catastrofă

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene.

Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.

Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a transmis Klaus Iohannis.

author avatar
Andreea Vlad
232 afisari

10 COMENTARII

  1. Situatia a devenit catastrofala din cauza unei « catastrofe «  ca tine si a camarilei tale de pafaristi criminali, nemernicilor !

  2. se va gasi leac si pentru tradatori si hoti , macar ceva bucatele de funie cu sapun, sau o teava ruginita, sau o coasa. Trebuie sa se umple bine paharul cu rabdare si apoi se va vedea.

  3. @ Ceea ce e remarcabil la locatarul de la Cotroceni e că se laudă des cu priceperea pe care o arată, ?

  4. Da, mercenarul rudimentar iohanis cu guvernele sale de marionete vanzatori de tara au facut o politica economica si sanitara criminala , CU TOATE CA AU STIUT ca vin aceste valuri ale pandemiei covit 19, iohanis si regimul sau au indatorat Romania cu zeci de miliarde de euro platiti fortelor externe antiromanesti pentru armament vechi ce nu ne era necesar, IN LOC SA DOTEZE SISTEMUL SPITALICESC SI SANITAR ROMANESC CU MEDICAMENTE SI APARATURA DE TRATAREA SI PREVENIREA ACESTEI BOLI COVIT 19 , CEEA CE DIN PACATE A ADUS ROMANIA PE PRIMUL LOC DIN LUME LA NUMARUL DE MORTI DE COVIT LA MIA DE LOCUITORI SI PE ULTIMUL LOC DIN LUME LA NUMARUL DE VACCINATI LA MIA DE LOCUITORI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger