AcasăNewsKlaus Iohannis: "Toate locuintele mele nu fac cat un apartament in Bucuresti"

Klaus Iohannis: „Toate locuintele mele nu fac cat un apartament in Bucuresti”

Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal si unul dintre favoritii alegerilor prezidentiale din noiembrie, a lamurit problema celor sase locuinte pe care le detine impreuna cu sotia sa.


De altfel, acest subiect a reprezentat punctul de atractie al adversarilor politici, care l-au acuzat pe Iohannis in repetate randuri ca a obtinut bani ilegale pentru a-si cumpara atatea locuinte.

Iohannis a recunoscut ca, impreuna cu sotia sa, Carmen, detine o casa mai mare, „in care locuim”, doua case mai mici, ambele cu cate doua camere, si trei apartamente.

Liderul PNL este convins ca „toate locuintele mele nu fac cat un apartament in Bucuresti”. Si, conform Realitatea TV, Iohannis a precizat ca „am obtinut locuintele in perioada in care sasii au plecat in Germania. Am avut oportunitatea si am investit in imobile un pic mai ieftine”, asta desi atat liderul PNL, cat si sotia sa provin din familii modeste.

In plus, liderul PNL a recunoscut si ca nu poate avea copii. „Eu nu pot sa am copii. E o chestiune biologica. Ne-am dorit foarte mult, dar … „, a fost mesajul transmis de Iohannis.

author avatar
Cristi Ionita
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger