AcasăNewsKlaus Iohannis pune presiune pe justiție și cere condamnarea lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis pune presiune pe justiție și cere condamnarea lui Liviu Dragnea

Președintele nu se dezminte. Strigă că vrea o justiție corectă, dar le dă ordine mascate judecătorilor prin intermediul mass media. Ceea ce își dorește președintele este răsturnarea Guvernului iar cea mai simplă metodă este atacul la Dragnea.

Acesta a transmis ieri Sunt convins că rezultatele de la alegerile europarlamentare și de la referendum vor genera schimbări în spațiul politic”. Klaus Iohannis se antepronunță în dosarul lui Liviu Dragnea. El s-a arătat sigur că liderul PSD și președintele Camerei Deputaților va fi condamnat. Încă o dată, Iohannis își depășește prerogativele prezidențiale și încalcă Constituția punând presiune pe judecătorii ÎCCJ.  Întrebat ce crede că va anunța Liviu Dragnea, duminică seară, legat de candidatura la prezidențiale, Iohannis a răspuns: „Nu cred că se va anunța mare brânză, decât că au pierdut alegerile”.  Întrebat despre posibilitarea ca liderul PSDsă candideze la alegerile prezidențiale, Iohannis a răspuns: „Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”.  Klaus Iohannis arată încă o dată că nu poate repspecta prerogativele funcției, atacând partidele politice și punând presiune pe justiție. Pentru că asta face, dacă nu cumva Iohannis știe că judecătorii l-au condamnat deja pe Dragnea, variantă chiar mai gravă. Acesta este Klaus Iohannis, președintele penal al României, omul care și-a dat ilegal, lui și soției lui, o casă, conform unei decizii definitive și irevocabile a instanței. Cum poate să se exprime astfel un individ care este vizat în patru dosare aflate în lucru la Parchetul General, așa cum a confirmat chiar instituția în fruntea căreia îl ținea pe torționarul Augustin Lazăr.  În total, Klaus Iohannis a ar fi avut, potrivit răspunsului oferit de Parchetul General, 11 dosare, dintre care două sunt în lucru şi s-a dispus urmărirea penală in rem, alte două sunt în lucru fără să fie dispusă urmărirea penală in rem, trei au fost clasate după ce Klaus Iohannis a ajuns preşedinte, iar celelalte patru sunt anterioare accederii lui Iohannis în actuala funcţie.

Putem crede că Iohannis simte că va înregistra un eșec politic la vot. Acesta se teme de o înfrângere dezastruoasă atât pentru el, cât și pentru partidul care îl susține la prezidențiale. Tocmai de aceea vrea să arunce în aer rezultatul și importanța alegerilor prin arestarea adversarilor politici. Deoarece atât Iohannis, cât și restul dreptei, fac politică sub amenințarea cătușelor. În acest caz putem spune că nimic nu s-a schimbat în justiția românească de la Traian Băsescu. Jocurile politică-justiție funcționează în continuare la fel de bine.

 

 

774 afisari

2 COMENTARII

  1. Uitați-vă și la umflatul aka8de Vasile Blaga, poreclit ” Buldogul” de către Vadim Tudor. Alt îmbuibat (ca și ăilalți din poză și încă muuulți alții) și ăsta, care nu are nimic sfînt, ieri urlînd, călcat de căruță că e pd-list, băsist ș.a., ba și total anti-pnl-ist, azi devenind pnl-ist și johannist convins. Joianis, la rîndu-i, e și el pnl-ist sadea, și de dreapta, deși nu a produs un cui, toată viața lui.

  2. Îmi este asa scîrbă de individul asta Ce se crede PRESEFINTE ,încît Imi vine sa vomit ,citindu i aberațiile
    Sper ca ,in viitorul apropiat Dragnea sa-L dea in judecata pe ,acest ,impostor,?
    Si este timpul ,CA judecătorii de la ICCJ sa realizeze ca ei nu sunt Dumnezei ,si sa aplice legea
    Iar daca Iohannis face ,presiune ,si cred ca ta,,sa SPUNA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger