AcasăNewsKlaus Iohannis pleacă în Israel

Klaus Iohannis pleacă în Israel

Iohannis a reușit să se încurce în propriile minciuni

Preşedintele va merge, săptămâna viitoare, în Israel.

Este vorba despre o vizită de câteva zile, prilejuită de participarea lui Klaus Iohannis la Forumului liderilor internaționali dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului și împlinirii a 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare de la Auschwitz-Birkenau – Remembering the Holocaust, Fighting Antisemitism.

Iohannis se va afla în Israel în perioada 21–23 ianuarie, răstimp în care va avea şi o întrevedere cu omologul său, Reuven Rivlin, din câte a anunţat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

author avatar
Cristina Stefan
367 afisari

6 COMENTARII

  1. Plavanul impotent ar face bine sa nu se mai intoarca. S-o ia cu el si pe javra curvette Carmen.

  2. Trebuie sa ai pielea groasa de tot sa mergi in Israel ,dupa ce ai preluat patrimoniul unor
    organizatii naziste aflate prin Sibiu si poate si alte localitati ,sa nu numesti ambasador atata amar de vreme in Israel ,sa te exprimi atat de grosier si agresiv la adresa israelienilor, cu ocazia vizitei facute de v. dancila si Dragnea in Israel . Un comportament fata de israelieni si Israel de tipul ,,PIATRA” CARE NU SIMTE NIMIC SI HABAR NU ARE PE CE LUME TRAIESTE ( deja piatra i-a lovit ). Eu personal am fost jenat de declaratiile pres. nostru.
    Dupa parerea mea, daca crede ca se pune bine cu ei se inseala amarnic ,israelienii biblici
    nu uita. Poate crede ca e bine sa aiba relatii cu khazerii!!!

  3. Sa nu mai revina !
    Sa-i dea ”evreii” o casa in coloniile din Gaza si sa-l exileze acolo !

  4. Sa vedeti cum se muta Ambasada Romaniei la Ierusalim, instant. Ca domnu se duce sa ia alta seapca, ca merita, stiti voi de ce ……

  5. Este de toata jena aceasta vizita „istorica”! Nu ti-e rusine Werner? La ce obraz gros ai, nu cred ca te jenezi de loc!!! Frati israelieni, tratati-l cu spatele asa cum merita!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger