AcasăNewsKlaus Iohannis: "Pe primari ar trebui sa-i caracterizeze grija fata de oameni"

Klaus Iohannis: „Pe primari ar trebui sa-i caracterizeze grija fata de oameni”

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, luni, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor.

Cu aceasta ocazie, Iohannis a transmis tuturor primarilor din Romania, nu doar celor de la comune, ca „ar trebui sa-i caracterizeze grija fata de oameni”.

Iohannis ii urecheaza pe acei primari „care stau cu oamenii la masa, le spun cuvinte frumoase si dupa un an sau doi ne dam seama ca nu s-a schimbat nimic in comunitate, ca oamenii nu au o viata mai buna”.

„Grija fata de comunitate se vede dupa ceea ce construiesti, dupa lucrurile concrete care raman. De cele mai multe ori rezultatele apar doar in timp. Sa nu uitam niciodata, cei care sub o forma sau alta avem votul cetatenilor, ca suntem acolo prin vointa lor si in serviciul lor. Convingerea mea profunda este ca cea mai mare satisfactie pentru un om dedicat activitatii publice este de a fi avut o contributie in viata celor pe care ii reprezinta, de a fi lasat ceva in urma”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Presedintele Romaniei este convins ca „daca ne-am calauzi toti dupa acest principiu, indiferent de circumstante, opinii, orientare politica, vom putea construi o administratie corecta si eficienta”.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger