Cauta

Klaus Iohannis, pe bicicleta prin Capitala, la „Pedalam pentru Romania” 

Seful statului a fost observat din nou pe bicicleta pe strazile Capitalei, de aceasta data marti dimineata.

Klaus Iohannis a participat la evenimentul „Pedalam pentru Romania”, un mars dedicat Centenarului Marii Uniri. Presedintele a ajuns in jurul orei 9.30 in Piata Palatului, pe bicicleta, imbracat sport, in alb, si dupa cateva minute – rastimp in care a adresat cateva cuvinte celor prezenti si a facut poze alaturi de ei – a pornit, pedaland, catre zona Arcului de Triumf. „Faptul ca mergeti la Alba Iulia, sa celebrati Centenarul, mi se pare extraordinar. Centenarul este despre noi, despre Romania. Chiar astazi este Ziua Tricolorului, un simbol puternic”, a ales sa puncteze Klaus Iohannis pana sa porneasca in cursa.

De altfel, presedintele a ales sa vorbeasca mai mult despre acest eveniment, si mai putin despre alte subiecte – cum ar fi momentul in care va anunta decizia in cazul revocarii sefei DNA. „Astazi, mai mult despre biciclete si despre unitate decat despre altceva. Saptamana trecuta s-a incheiat cu bine, multumesc”, a raspuns presedintele, intrebat despre acest lucru.

Ideea marsului pe doua roti „Pedalam pentru Romania” e urmatoarea – biciclistii participanti la cursa pleaca din Capitala, dar si din Iasi, Timisoara si Drobeta Trurnu Severin, urmand sa se intalneasca intr-un punct comun- la Alba Iulia, orasul Marii Uniri – cinci zile mai tarziu. Evenimentul este dedicat, dupa cum spuneam, marcarii unui secol de la Marea Unire.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version