AcasăNewsKlaus Iohannis, mesaj după ce un tânăr român a murit în atacul...

Klaus Iohannis, mesaj după ce un tânăr român a murit în atacul din Germania

Un român de 23 de ani din judeţul Giurgiu, care lucra în Germania, a căzut victimă atacului armat sângeros din Hanau, soldat cu 9 morţi.

După ce s-a confirmat decesul tânărului, preşedintele a transmis un mesaj de condoleanţe adresat apropiaţilor giurgiuveanului. ”Cu profundă tristețe am aflat că în urma atacurilor violente de la #Hanau, Germania, și-a pierdut viața și un cetățean român. Transmit condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente de grea încercare”, sună mesajul transmis vineri de Klaus Iohannis pe pagina oficială de Twitter.

Şi tot vineri, Ministerul român de Externe a anunţat că va suporta costurile repatrierii trupului neînsufleţit al tânărului. ”Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiei îndoliate și condamnă ferm orice act de violență și manifestare xenofobă. Consulatul General al României la Bonn este în contact cu autoritățile locale și a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a oferi asistența necesară în astfel de situații. Din dispoziția ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu, repatrierea va fi asigurată prin fondul pentru situații de urgență”, menţionează oficialii MAE, într-un comunicat.

232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragii mei, se simte in PNL cum ONANISTII au preluat puterea in partid, toate aceste schimbari noi, in bine, lor li se datoreaza. Numai datorita ONANISTILOR partidul va renaste, si va ajunge pe noi culmi, nici de ei stiute. Poate propun un OUG pentru proclamarea zilei ONANISTULUI LIBERAL, ca zi libera pentru Romani, sa fie trecuta si in Calendarul Bisericesc, sa i se faca slujbe Liberalului mult ONANIST. Doamne ajuta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger