AcasăNewsKlaus Iohannis, mesaj de Paști cu trimitere la sacrificiu și credință: Împreună...

Klaus Iohannis, mesaj de Paști cu trimitere la sacrificiu și credință: Împreună vom ieși învingători (VIDEO)

Președintele s-a adresat românilor ortodocși, în Sâmbăta Mare, făcând, practic, un nou apel din care oamenii să înțeleagă li în această perioadă de Sărbători importanța măsurilor restrictive impuse de autorități tocmai pentru a se limita numărul îmbolnăvirilor, în plină criză provocată de noul coronavirus.

Deși nu a mai rostit îndemnul „stați acasă!”, cum s-a întâmplat în precedentele dăți când s-a adresat românilor, Klaus Iohannis le-a cerut celor care sărbătoresc în perioada imediat următoare Sfintele Paști să aleagă această variantă. Liderul de la Cotroceni a pus accent pe ideea de „sacrificiu”, dar și pe unitate.

Mesajul integral al președintelui, postat și pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, sună astfel:

„Dragi români,

Vă doresc tuturor să întâmpinați Sfintele Paști în sănătate și pace sufletească!

Învierea Domnului este o celebrare a speranței într-un anotimp al renașterii. Biruința Vieții, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând.

Pentru noi toți, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie și de cei apropiați de căldura locului pe care-l numim „acasă”. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situație care ne obligă să aflăm mai mult în noi înșine, în casă și prin rugăciune, lumina și binecuvântarea Învierii.

În aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi tocmai renunțând să-i avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forță care ne va da energia să depășim momentele dificile prin care trecem.

Să ne asumăm acest sacrificiu și să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum și în rugăciune pentru alinarea suferințelor celor bolnavi și pentru sufletele celor răpuși de epidemie.

Dragi români,

Semnificația profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire și credință vom ieși învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire.

Vă urez să primiți Sfintele Paști cu sufletele luminate de iubire, speranță și credință!

Hristos a înviat!”

sursa foto: presidency.ro

332 afisari

14 COMENTARII

  1. Bai HOTOMANE,ia fa-te ca te „sacrifici „si tu,si da inapoi statului cei 360.000 de Euro furati dela stat drept chirii pt. imobilul pe care ai incercat sa-lfuri cu acte false,grup infractional organizat.CA SA FIE BANI pT.’PENSII SI SALARII”.

  2. TU si cu mine nu vei iesi de niciunde, fiindca imi este scirba sa fiu undeva alaturi de tine !!!
    TU poti sa ramii unde vrei, sau sa te duci pe pustii !!!
    Mai bine taci si iti va fi mai bine !!!

    • Sunt posedat , asa imi repet zilnic cand ma privesc in oglinda , majoritatea oglinzilor se sparg instant la asemanea mecla …..hihihihihihihihihi……!

  3. era bine daca se dadea fiecarui roman o suma de bani in loc sa se dea firmelor.care firma nu e buna,piere.
    cu oamenii e mai greu.
    si:pentru o tara ca romania e rusine ca nu a fost in stare sa judece procesele comunismului si al revolutiei.
    problema era ca macelul din decembrie 89 a fost circul securistilor,asa ca daca se face procesul revolutiei se da de securisti,asa ca ei i au lasat liber pe strazi,forte ale statului care au o.orit 110oameni si au ranit alti 300.

  4. Afara ploua . Tuna , fulgera si ploua cu carnati zbarliti .Alerg disperat prin ploaie cu gura deschisa sa bag zbarlitii la mat peste garnitura de stevie pe fondul melodiei lui Gabi Lunca ” Afara ploua si varsa ” . Uff , uff , batranetile mele…. ” Foie verde samulastra / Pe mancurti ploua si varsa” !

  5. Uite cine vorbeste de unitate!!!!El care in ficare zicere a lui de pe promter isi scuipa conationalii ,ca deh el este Dumnezeul ROMANILOR.Sa-ti fie rusine ,esti un prefacut notoriu!

  6. Ma refer la unitatea din str.Manoilov , nr.42 , Tiraspol . Sunt un prefacut notoriu , mi-am pierdut proteza de sus si scuip superiorii fara rusine cand execut mataniile evlavioase cu fruntea la buric dupa prompter , ca , deh , eu sunt Dumnezeul MANCURTILOR !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger