AcasăNewsKlaus Iohannis merge sambata in Piata Victoriei, la prezentarea candidatilor PNL 

Klaus Iohannis merge sambata in Piata Victoriei, la prezentarea candidatilor PNL 

Daca pana de curand se stia ca fusese invitat la mitingul electoral pe care liberalii il pregatesc, la acest final de saptamana, in Capitala, in apropierea sediului Guvernului, mai nou exista si o confirmare a faptului ca primul om in stat va fi prezent la evenimentul PNL.

Mai exact, pe agenda publica a presedintelui figureaza participarea, sambata de la ora 11, in Piata Victoriei, la prezentarea candidatilor Partidului National Liberal la europarlamentare – alegeri care vor avea loc, dupa cum se stie, in aceeasi zi in care a fost convocat si referendumul pe Justitie.

Acesta nu este singurul eveniment al liberalilor la care Klaus Iohannis a participat recent, zilele trecute seful statului fiind prezent la o sedinta a conducerii formatiunii lui Ludovic Orban, desfasurata la Sibiu, in ajunul Summitului informal al Consiliului European gazduit de orasul in fruntea caruia s-a aflat actualul sef de stat, inainte de a ajunge la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

1 COMENTARIU

  1. Frumoasa poza.O poza face mult mai mult decat o mie de vorbe,ce se pot pierde in vant(uri).Ce avem noi aici,are si Mutalakul o sluga,pe care a scapat-o de brutarie,sluga ce i-a zis pe nume intr-o campanie electorala=cine este generalul gestapovist ce va fi numit guvernatorul Coloniei pentru n mandate,de arestare dupa.Mare realizare a Mutalakului,a demanstrat ca nu numai el este sluga stapanilor Coloniei,are si el una,pacat ca este vopsita,este ca si cum ar umbla cu cioara vopsita dupa el.Degeaba se duce sau merge la mitingul pndl-ist,este in zadar incercarea de resuscitare a mortului prin respiratie gura la un orificiu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger