AcasăNewsKlaus Iohannis, luat peste picior după ce s-a fotografiat cu familia Biden:...

Klaus Iohannis, luat peste picior după ce s-a fotografiat cu familia Biden: „Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”

klaus iohannisKlaus Iohannis, luat peste picior după ce s-a fotografiat cu familia Biden: „Tot un zâmbet sunteți... și România vai de ea...”

Klaus Iohannis a publicat pe Facebook, vineri dimineață, o fotografie în care se află alături de soția sa, de președintele american Joe Biden și de prima doamnă, Jill.

Poza a fost făcută la New York, cu ocazia recepției oferite în onoarea șefilor delegațiilor prezenți la Adunarea Generală a ONU.

Klaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și prima doamnă a SUA

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este mesajul postat de Klaus Iohannis.

În doar câteva ore, postarea a strâns mii de reacții și comentarii. Cele mai multe comentarii erau ironii la adresa ipostazei în care s-au prezentat cei din poză.

Val de ironii pe rețelele sociale

Câteva dintre comentarii:

„Ți-au dat accept la viza? Nu pot sa cred”

„Putin câte Putin pentru amândoi!”

„Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”

„Președintele nu se scrie cu p mare, nici prima doamnă, nici șefilor, în acest context. Și-nainte de și, în acest text, nu se pune virgulă. Dacă stau să mă gândesc, nici adunarea generală nu se scrie cu majuscule în limba română.”

„Mi-a stat inima, am crezut că e de la praznicul reginei”

„A cerut azil politic în SUA și nu l-au acceptat!”

„Există Madame Tussauds și la New York?”

„Așa arată oamenii care nu au niciun stres!”

„Un magnet de frigider ne aduceți și noua?”

„Ce frumossss! De ce nu rămâneți acolo? Viata este mai frumoasă la ei”

„Mi se pare că Biden a venit și l-a rugat frumos pe Klaus să fie și el în poză, dacă se poate.”

Klaus Iohannis a susţinut un discurs în plenul Adunării Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la Transforming Education Summit.

author avatar
Andreea Vlad
1.217 afisari

20 COMENTARII

  1. Sincer sa fiu nu pot sa dau cu pietre in Johannis…pentru ca omul e „in your face”. Adica a dat din prima zi semnale ca e cu Merkel,cu Biden,adica cu Soros.E dreptul lui sa faca alegerea asta,si in momentul cand mafiotii Soros vor pica,va pica si el.E ca la fotbal,ti-ai ales o echipa si vei imparti cu ei si banii si puscaria,exact ca Becali,Borcea si altii.Johannis eomul pus de ” ei”….la fel casicei de dinaintea lui.Doar ca a mers pe varfuri ca balerinele pe sarma ca sa stea la inaltime.La un moment dat se rupe sarma lui soros…GAME OVER

    • Ala e un zambet sadic,iti arata proteza artificiala zici ca vrea sa te inghita.Si lacrimile de crocodil stim ce sunt..ha ha ha…rade cu lacrimi.Oricum ar fi e GAME OVER….circul de doi bani e inutil nu mai pacaleste pe nimeni.Klaus a tras si el foloase din marele jaf al lui Soros ca si presedinte-marioneta pentru globalisti

  2. Un impostor trădător imp cu holera galbena PNL care și au bătut pl de țară și cetățean ,ar te buni suspendat de urgență acest papitoi

  3. TARA PIERE SI BABA SE PIAPTANA !. De la sapca lui Trump ,la poza cu Biden astea sunt MARILE REALIZARI IN CELE 2 MANDATE A LUI johanis !.
    A reusit sa faca altfel de lolitica :de la mistocarul Basescu la mutul Johanis !,de la o Romanie pe linia de plutire la o Romanie in care s-a dublat datoria externa intr-un singur mandat johanis !,de la povestea cu Romania educata avem o Romanie analfabeta !asta-i alta reusita Johanis ,de la gargara cu o Romanie normala am ajuns la o Romanie esuata ! si toate „realizarile epocii Johanis ” au fost in vremea guvernelor MOSITE de Johanis !. Si cu asa „oameni de seama ” ROMANIA TRAIESTE O DRAMA :flamamzi si goi far adapost ,le-ati pus in carca cat ati vrut ! nu -ati scuipat dar i-ati batut si carpe i-ati fi vrut !.
    Sa nu dea DUMNEZEU cel sfint sa vrem noi iar sa va-ntrebam ,de ce -ati vandut averea tarii ? de ce-ati vandut apa si pamantul ,de ce ne vindeti ca pe oi ?.

    • Sunt troll-ul Constantin Moldovean Tiraspol , imi fac si io treaba p-aci conform indicatiilor Raionului . Pupici !

  4. Bidemberg a pus conditia… nu vii la poza , nu iei sapca…Ce sa faca omu ? a ras ca el are una, ce sa faca cu doua ?

    • Sariti , BIDEMBERG m-a pus sa-mi dau jos proteza dentara si mi-a umflat falcile ……!

  5. Da’ cucoana,prima hoata a Tarii chemata noaptea ca hotii la DNA pe usa din dos pe sest,sa nu fie vazuta,ce ” cauta ” pe acolo ? O fi si ea vreo scula membra a ONU ? Cand se tineau cuvantarile era la cumparaturi pe Broadway ? I-a cumparat bilet de avion ministrul Tampeanu din banii pe abonamente ale elevilor ? Si cum dreacu sa nu rada ” a proasta ” ? Ne rad in nas amandoi,doi hotomani grup infractional organizat hoti de case cu acte false,dovediti in Justitie. Ia zi mai Esuatule,cand ai de gand sa restitui statului cei 360.000 de Euro pe care i-ai furat ,chirii necuvenite pe un imobil propietatea statului ?

    • Sunt troll-ul CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , rad de-al dreacu ” a proasta ” , am lins galetile cu k.kat si claxoneaza cisterna salubritatii la poarta sa vina si sa ma mufeze la vidanja din ordinul Raionului . Alta solutie nu e ca sa scap de bulimie , fac si sacrificiul asta …

  6. cititor
    Daca poate! Dupa cum se vede romanii n-au nimic impotriva faraonului iohanis hot si tradator care risipeste banii munciti de amarasteni! A face economii este valabil doar pentru pensionari si muncitori care traiesc de azi pe maine, si nu pentru acest navetist risipitor! Imi este sila cand vad atita demagogie tolerata insa de romani! Individul asta trebuia de mult destituit, arestat si judecat pentru inalta tradare si furt din avutul national! Dar cine sa o faca?

  7. Dupa cum se vede ROMANII n-au nimic impotriva lui Iohannis , ma scapin la hemoroizi sa fac pe placul Raionului . Urata mai e si viata asta de trolache ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger