AcasăNewsKlaus Iohannis joacă după cum îi "cântă" UE? În ianuarie, nu era...

Klaus Iohannis joacă după cum îi „cântă” UE? În ianuarie, nu era de acord cu certificatele de vaccinare, acum vine cu un anunţ uimitor

iohannisKlaus Iohannis joacă după cum îi "cântă" UE? În ianuarie, nu era de acord cu certificatele de vaccinare, acum vine cu un anunţ surprinzător

Klaus Iohannis a dat-o la întors! Preşedintele României a cedat, se pare, presiunilor şefilor europeni, şi este gata să accepte ideea unui certificat de vaccinare.

Liderul de la Cotroceni a participat, în perioada 25-26 februarie 2021, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, în format de videoconferință. Acolo s-a discutat și despre pașaportul de vaccinare, cu care Iohannis nu era de acord în luna ianuarie.

Ce s-a discutat la reuniunea extraordinară a CE?

Unul dintre principalele subiecte abordate s-a referit la coordonarea Uniunii Europene (UE) în contextul pandemiei de COVID-19 și acțiunea în domeniul sănătății, cu accent pe lecțiile învățate din criza curentă, consolidarea rezilienței UE în domeniul sănătății și al managementului crizelor, în perspectiva creării unei Uniuni a Sănătății, precum și aspecte privind cooperarea internațională în domeniu.

Liderii europeni au discutat, de asemenea, aspecte legate de securitate și apărare, cu accent pe cooperarea în domeniu la nivel UE și complementaritatea cu demersurile de la nivel internațional, precum și aspecte privind Vecinătatea Sudică a Uniunii.

Ce a spus Iohannis despre certificatul de vaccinare?

Preşedintele României s-a pronunțat pentru o abordare coordonată și unitară la nivel european, susținând că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale, iar procesul de identificare a elementelor tehnice pe care să le conțină un certificat la nivel european va trebui să continue.

Legat de procesul de vaccinare, Iohannnis a subliniat că, în ciuda unor întârzieri în livrarea vaccinurilor și a unor ritmuri diferite în statele membre, evoluțiile sunt pozitive la nivel european, vaccinarea desfășurându-se conform planificării.

Altfel, Klaus Iohannis a participat şi la discuţii referitoare la angajamentul faţă de NATO. Şeful nostru de stat a accentuat faptul că țara noastră rămâne angajată în eforturile Uniunii în domeniul securității și apărării, pentru promovarea intereselor și valorilor UE, precum și pentru consolidarea capacității sale de gestionare a amenințărilor și provocărilor la adresa securității.

author avatar
Andrei Ștefan
745 afisari

17 COMENTARII

  1. valorile ue!!!!!!!a ajuns o non valoare asta e adevarul patronata de oneghisti cu studii facute prin te mirate ce locuri care gandesc toti impotriva cetatenilor doar pt interesele unora . vezi franta cum isi bate cetatenii pe strazi si altii cu tunuri de apa si alte fantasmagorii vorba fantasticului nostru!!!!

  2. Seamana cu : ” Cine nu e cu noi, e impotriva noastra’…
    Cam asa cenzureaza si feisbuc

  3. Kostea , lasa sulemeneala in oglinda si gargara de doua copeici impuscate in boscheti , pune mana pe carte , te-ai dus ca fraierul dupa fenta ? Cauta rapid : Historia -europa .ep.eu : ” EUROPA : O PUTERE MONDIALA / CASA ISTORIEI EUROPENE ” – Schimbari politice , Pietele si oamenii , Stiinta si tehnologia , Imperialismul , Primul Razboi Mondial , Confruntarea totalitarismului cu Democratia , Al Doilea Razboi Mondial , Mostenire lasata de distrugere , Reconstruirea Europei , Razboiul Rece , Momente de Referinta ale Integrarii Europene I , Memoria Shoah-ului , Sfarsitul Avantului , Democratizarea Europei Occidentale , Comunismul sub presiune , Momente de Referinta ale Integrarii Europene II , Reconstruirea Europei , Momente de Referinta ale Integrarii Europene III , Memoria Europeana : ce ne leaga si ce ne desparte , Europa vazuta din strainatate , Elogii si critici , Bruxelles : o capitala in schimbare !

  4. Un fleac , inca 1 miliard de euro praduit din Fonduri Europene . Comisarul.ro , azi , 27 februarie 2021 , ora 09:39 : ” TEODOROVICI , CARE A FOST PARTEA TA ? / CUM AJUNG BANII DE LA UE IN BUZUNARELE BARONILOR PSD / AZI , MILIARDUL DE EURO PENTRU DELTA DUNARII ”. Presedintele Consiliului Judetean Tulcea , Horia Teodorescu , A GESTIONAT DE FACTO miliardul de euro DUPA UN INSTRUMENT CONCEPUT de Eugen Teodorovici . In Delta Dunarii nu au ajuns nici 15 % din proiecte .

  5. Cititi articolul integral al lui Cristian Andrei Leonte in G4 Media.ro , azi , 27 februarie 2021 : ” INVESTIGATIE / UNDE A AJUNS MILIARDUL DE EURO DE LA UE PENTRU DELTA DUNARII . OAMENII CARE CONTROLEAZA BANII ”. OLAF si Codruta Kovesi au competenta sa faca lumina in acest caz .

  6. Conform Economist Inteligence (EIU) Romania se afla pe ultimul loc privind democratia in UE De ce oare? Pentru ca PRESUL Iohannis este dictator ,nu respecta CONSTITUTIA tarii ,isi inchide opozantii cu dosare nascocite de el si SRI ul sau in timp ce ai sai fura la greu fara sa pateasca nimic Sute de dosare facute de el si camarila sunt clasate iar noi platim erorile lui si ai mafiei sale Partidul sau si Guwernerul sau fac ce le taie capul ,imprumuta sute de miliarde la dobanzi foarte mari iar banii dispar fara urma PremierulCATZU se comporta ca un vataf pe mosie ,nu tine cont de opozitie iar tara este intr un haos incredibil ,nivelul de trai scade vertiginos Pana si Albania este inaintea tarii noastre in privinta democratiei

  7. tac!tak! iar halesc ca..r nat , d-ala zburlit , e masa de pranz ( 13:01:27 ), mi-am scos peruca , m-am asezat tacticos la masa , am primit tainul de la dictatorul de la Raion , tac!tac! bag de zor la mat , plec in Albania sau imping caruciorul pe calea ferata in Coreea de Nord , trebuie sa evadez din zooparkul de pe malul stang al Nistrului , imi fura borhotul de stevie mistuita babuinii astia mancurti …tac!tac !tac-pac , zang-zang , hap-sarmaua -n boscheti ….hihihihihihihihihi

  8. Ce ti e si cu globalistii astia neobolsevici!Mars la baut pisatul bai gloaba nazi,cand termini de dat pe gat treci la guru bivolaru la spirale Va asezati in cerc iar guru va lucreaza pe la spate Apoi treceti iar la baut pisat BLEAH scarbosenii neomarxiste

  9. Sunt kostea sugiuk comunist globalist
    Sunt o rama un vierme, cacareaza de oaie
    Sunt prieten cu didea cu angea rezist
    Si cu bot ziarist imputit, cap de paie

    • Superb , Koatyuska , mai linge o galeata , ai primit premiul ” Borhotul divin ” , io zic sa te lasi si sa te apuci de proza , dihorule !

  10. La ce folos ca esti vaccinat ai pasaport si can mergi cu tine in Grecia transporti tulpine romanesti sau vine vaccinatu britan si aduce si el tulpina noua?
    O prostie cu bani uie.
    i ca prostia cu testatul.
    Slovacia a testat tot pana si vrabiile apoi s-au dus fericiti de test si s-au culcat pe o urechie si acum sunt cei mai infectati in uie…

  11. Plavanu ce sa zica decat sa delireze la stirile nimfomanelor isterice tv in tara mai bine bate creanga uie.

  12. Cum dracu sa fie asta ” șeful nostru de stat ” ? El poate sa fie doar ” șeful nostru de colonie ” …

  13. Iar am amestecat gazu de molotov cu mitilicu , normal ca nu e seful nostru , al mancurtilor boschetari LGBT din spatele garii Tiraspol , ne-am pupa pe ochiul dosnic maron sa avem asemenea om ca sef in colonia zoopark de pe malu stang al Nistrului . Acu , pe trezie ,imi cer scuze , ii fac matanii cu fruntea la buric si ii ofer un pupic tandru pe culoarea rosie a semaforului din intersectia bulevardului fesier . MUAAAHHH ! SLAVA !

  14. Romania este o tara SECHESTRATA ! Toata lumea stie ca Iohanis-presedinte este un abuz ; ca alegerile sunt trucate, furate; ca exista o campanie jegoasa de denigrare a opozitiei, campanie dusa cu profesionisti ai raului etc…etc. Problema este ca nu are (inca!)cine se opune toti fiind recrutati de CIA !

    • Iar sunt prost facut gramada , daca Romania este o tara SECHESTRATA , noi , bezmeticii mancurti boschetari din tara nimanui , Transnistria , cum mai suntem ? Toti suntem recrutati de Raion de pomana , taiem frunza la caini prin publicatiile romanesti si facem serenade la luna !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger